woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Afvalboerke: Overtollig afval bij een verbouwing? Huur een afvalcontainer!
Afvalboerke: Overtollig afval bij een verbouwing? Huur een afvalcontainer!

Afvalboerke: Overtollig afval bij een verbouwing? Huur een afvalcontainer!

  • Nederland
  • Hebt u een verbouwing in het vooruitzicht? Of bent u van plan om uw interieur op te knappen? Grote klussen zijn soms een uitdaging. Helaas zien veel mensen op tegen de afvalberg. Gelukkig is dat niet nodig. Bij Afvalboerke kunt u voordelig een (restafval)container huren.
  • Afvalboerke
  • https://www.afvalboerke.nl
  • willem@afvalboerke.nl

Welke (restafval)container is het meest geschikt?

Bij het huren van de juiste container zijn er drie dingen waar u op moet letten. De hoeveelheid afval, het soort afval en de beschikbare ruimte bij uw woning of bedrijf. Bij Afvalboerke kunt u kiezen uit restafvalcontainers in diverse soorten en maten. De inhoud varieert van 2,5 m³ tot 40 m³. Ook kunt u kiezen tussen open of gesloten containers.

Onze afvalcontainers zijn te gebruiken voor vele doeleinden, zoals verbouwing, sloop, opruiming, roofing, bedrijfsafval of verpakkingsafval. Hebt u een container nodig? Bij Afvalboerke kunt u voordelig een container huren.  Dan zorgen wij voor zowel de levering als de ophaling. Wij plaatsen de container stipt op het opgegeven adres, en zorgen dat het afval op de juiste wijze wordt verwerkt. Wij leveren door heel Nederland, en garanderen u steeds de beste service tegen de scherpste prijzen.

Wat mag er in de restafvalcontainer?

Aan het huren van onze afvalcontainers zijn acceptatievoorwaarden verbonden. Dit betekent dat niet zomaar al het afval in de container mag. Bij het ophalen wordt de inhoud dan ook zorgvuldig gecontroleerd. Wat mag er wel en niet in de restafvalcontainer?

Toegestaan: Al het restafval dat niet verder te scheiden is.
Niet toegestaan: chemische stoffen als: spuitbussen, kitspuiten, verfresten e.d., dakleer, schoorsteenpuin, dakgrind, autobanden, teerhoudend asfalt, asbesthoudend afval, accu’s, roetresten, elektronische apparatuur (wit- en bruingoed).

Over afvalboerke

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top