zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Agent bijna gewurgd bij aanhouding agressieve verdachte
Agent bijna gewurgd bij aanhouding agressieve verdachte

Agent bijna gewurgd bij aanhouding agressieve verdachte

  • Nederland
  • Dinsdag 14 oktober heeft de politie een agressieve verdachte aangehouden op de Vredenburg. Daarbij heeft de man getracht met een das een politieagent te wurgen.
  • Politie
  • http://www.politie.nl
  • pers@amsterdam.politie.nl
  • http://www.politie.nl/nieuws/2014/oktober/14/03-agent-bijna-gewurgd-bij-aanhouding-agressieve-verdachte.html

De verdachte was betrokken bij een vechtpartij met vier mannen rond 04.00 uur op de Vredenburg. De verdachte viel deze groep uit het niets aan. Agenten ter plaatse brachten de boel onder controle toen plotseling de verdachte op een politieman afstormde en deze door middel van een das probeerde te wurgen. Vervolgens moest de gewelddadige verdachte door drie man tegen de grond gewerkt worden. Het gaat om een 22-jarige man uit Heemstede, hij is ingesloten op het bureau.

Geweld tegen hulpverleners

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers en andere hulpverleners onacceptabel. Zij hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top