vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AH-Webdevelopment is regiopartner webdesign in de Zaanstreek van IkwordZZPer
AH-Webdevelopment is regiopartner webdesign in de Zaanstreek van IkwordZZPer

AH-Webdevelopment is regiopartner webdesign in de Zaanstreek van IkwordZZPer

  • Nederland
  • AH-Webdevelopment is regiopartner voor de Zaanstreek geworden van IkwordZZPer. Met deze stap maakt het in Zaandam gevestigde webdesign en -development bedrijf zich regionaal bekend bij een grote groep startende ondernemingen.
  • zzp_banner
  • AH-Webdevelopment
  • http://www.ah-webdesign.nl
  • info@ah-webdesign.nl
  • Zaandam, 12 november 2013 -

AH-Webdevelopment is regiopartner voor de Zaanstreek geworden van IkwordZZPer. Met deze stap maakt het in Zaandam gevestigde webdesign en -development bedrijf zich regionaal bekend bij een grote groep startende ondernemingen.

IkwordZZPer is een landelijk platform dat op allerlei manieren ondersteuning biedt aan startende ondernemers. Daarbij valt naast algemene belangenbehartiging ook te denken aan ondersteuning op het gebied van boekhouding, belastingzaken en verzekeren. Het ontwerpen van een professionele website is één van de aandachtspunten van IkwordZZPer.

Drukke periode 

“Als je een onderneming start, dan komt er heel veel op je af”, zo vertelt Albert Hoogendoorn, de eigenaar van AH-Webdevelopment. “In die drukke beginperiode schiet het laten maken van een professionele website er vaak bij in, of de ondernemer laat dit over aan zijn neefje dat zo handig is met de computer.”

Webdesign is vakwerk

Vaak loopt zo’n beslissing uit op een enorme teleurstelling. “Websites maken is vakwerk”, zo gaat Hoogendoorn verder. “Een website moet er niet alleen strak uitzien, maar hij moet ook goed functioneren en bijdragen aan de groei van de onderneming. Daarnaast is het belangrijk dat je let op zaken als veiligheid en snelheid. Juist daar gaat het vaak mis als je het door vrienden of bekenden laat doen.”

“Wij maken websites op basis van het bekende WordPress systeem dat wereldwijd door talloze bedrijven wordt gebruikt. Op deze manier ben je als ondernemer ook in de toekomst verzekerd van een platform dat met je bedrijf kan meegroeien.” besluit Hoogendoorn.

Met deze nieuwe partner beschikt IkwordZZPer nu ook in de Zaanstreek over een webdesigner in haar diensten aanbod, zodat ook de Zaanse ZZP’ers nu door lokaal geholpen kunnen worden met hun nieuwe bedrijfswebsite.

Over appieh58

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top