dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / AICS viert tiende verjaardag
AICS viert tiende verjaardag

AICS viert tiende verjaardag

  • Nederland
  • In 2003 opende de Amsterdam International Community School (AICS) haar deuren voor 16 studenten. Tien jaar later de school viert met trots haar 10 ste verjaardag met 890 leerlingen onder zijn dak.
  • Expatcenter
  • http://www.iamsterdam.com
  • welcome@expatcenter.iamsterdam.com
  • http://www.iamsterdam.com/en-GB/living/Expatcenter/Latest-news/Expatcenter%20Press%20Room/AICS%20celebrates%20%20tenth%20anniversary

Tien jaar geleden, een groeiend aantal internationale studenten aan het Berlage Lyceum in Amsterdam volgden het tweetalig onderwijs programma ook al zijn ze alleen Engels spraken. Sylvia Visser, directeur van het Berlage Lyceum het, realiseerde deze studenten een meer internationale leerprogramma in het Engels nodig en een vergunning aangevraagd voor het opzetten van een dergelijke school.

De AICS groeide en in 2004 fuseerden zij met de Europaschool en een licentie voor een Nederlands internationaal basisonderwijs verworven. Het grootste deel van hun groei is organisch geweest en is zorgvuldig gepland met slechts een paar klassen worden elk jaar toegevoegd.

De AICS biedt het internationale primaire curriculum (IPC), een jaar programma middelste (IB MYP) en een diploma programma (IB DP) van de International Baccalaureate Organisation (IBO). Zij zijn geaccrediteerd door de CIS (Raad van Internationale Scholen) en geëvalueerd door de Nederlandse Inspectie. Ze hebben een internationale oriëntatie, maar een “lokaal hart” en het werk om actief te participeren in de omringende gemeenschap. Wordt mede gesponsord door de Nederlandse overheid en ze bieden een betaalbaar internationaal onderwijs met een Nederlands tintje, dat open staat voor alle internationaal mobiele studenten.

Het jubileum festiviteiten zal een herdenkingsmunt tentoonstelling en de onthulling van een” larger-than-life ‘I amsterdam bankje in het schoolterrein. AICS heeft zijn zinnen gezet op verdere uitbreiding met plannen om te verhuizen naar een gloednieuwe speciaal gebouwde locatie in de Amsterdamse Zuidas binnen de komende drie tot vier jaar.

Voor meer informatie over AICS 10e verjaardag kunt u contact opnemen:

Mevrouw Jenni Iyoyo
Persvoorlichting
Tel: 020 577 12 41 j.iyoyo @ aics.espritscholen.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top