maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Akkoorden over cao PostNL en cao zaterdagbestellers
Akkoorden over cao PostNL en cao zaterdagbestellers

Akkoorden over cao PostNL en cao zaterdagbestellers

  • Nederland
  • PostNL heeft met de vakorganisaties FNV Publiek Belang, Bond van Post Personeel, CNV Publieke Diensten en VHP2 definitieve akkoorden bereikt over de cao voor PostNL en de cao voor zaterdagbestellers.
  • Post NL
  • info@postnl.nl

De leden van de vakorganisaties hebben ingestemd met de principeakkoorden. De nieuwe cao’s hebben een looptijd van 1 januari 2016 tot en met 31 maart 2017.

In de cao’s staan onder andere afspraken over salarisverhogingen in 2016 en 2017. Ook zijn er afspraken gemaakt over de afbouw van de zogeheten ‘toeslag onregelmatige tijden’.

Extra informatie

Over PostNL

Wij zijn PostNL. Wij verbinden voor onze klanten de fysieke en online wereld. Zo verzorgen we de communicatie tussen mensen en bedrijven. Op een gemiddelde dag bezorgen we in heel Nederland 500.000 pakketten en 10 miljoen brieven. We bieden steeds meer nieuwe diensten door combinaties van slimme netwerken, digitale toepassingen en juiste communicatiekanalen. Hiermee willen we het dagelijkse leven voor onze klanten gemakkelijker maken.
Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Daarnaast zijn we actief in Duitsland en Italië. Bij PostNL werken in totaal meer dan 49.000 mensen. In 2015 bedroeg onze omzet bijna € 3,5 miljard.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top