vrijdag, november 15, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel en de Cruyff Foundation bereiden Brazilië voor op de grote aftrap
AkzoNobel en de Cruyff Foundation bereiden Brazilië voor op de grote aftrap

AkzoNobel en de Cruyff Foundation bereiden Brazilië voor op de grote aftrap

  • Internationale
  • Kinderen in Brazilië zijn klaar voor de aftrap van een spannende sportzomer dankzij een samenwerking tussen AkzoNobel en de Cruyff Foundation. AkzoNobel steunt de Foundation om sport toegankelijker te maken voor kinderen. Zo werd onlangs in São Paulo een speciaal speelveld - beter bekend als een "Cruyff Court" - opnieuw geopend nadat het is opgeknapt met verf van AkzoNobel.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobel_en_de_cruyff_foundation_bereiden_brazilie_voor_op_de_grote_aftrap%20.aspx

Daarnaast sponsort de onderneming een team jongeren dat gebruik maakt van het veld. Dankzij deze sponsering kunnen de jongeren naar Amsterdam reizen om deel te nemen aan de World Cup Cruyff Courts 6 vs 6. Dit is een voetbaltoernooi voor jongens en meisjes tot 12 jaar dat begin juni plaats zal vinden.

“Als internationale onderneming doen we zoveel we kunnen om lokale wijken te ondersteunen en jonge mensen de kans te bieden om nieuwe ervaringen op te doen”, aldus Conrad Keijzer, lid van het Executive Committee van AkzoNobel, verantwoordelijk voor Performance Coatings. “Sport is een geweldige manier om waarden als teamspirit en verantwoordelijkheidsgevoel over te brengen. Veel jonge mensen zullen plezier beleven aan deze opgeknapte Cruyff Court. Ik ben dan ook erg trots dat AkzoNobel een van de toppartners is van de Cruyff Foundation, want samen kunnen we iets teruggeven aan buurtgemeenschappen over de hele wereld.”

De gerenoveerde faciliteit – een van de 184 Cruyff Courts wereldwijd – werd gerenoveerd met producten van het merk Coral van AkzoNobel, het toonaangevende merk voor decoratieve verven in Brazilië. Na meerdere maanden gesloten te zijn geweest werd het Cruyff Court zaterdag officieel heropend.

De World Cup Cruyff Courts 6 vs 6 wordt gehouden in juni in het Amsterdamse Olympisch Stadion en er nemen 16 teams aan deel. Daarnaast vindt er tussen de ploegen ook culturele uitwisseling plaats, zodat de deelnemers van elkaar en van elkaars culturen kunnen leren.

Carole Thate, de directeur van de Cruyff Foundation, voegde hier aan toe: “Het toernooi in Amsterdam wordt een heel speciaal en prachtig evenement en ik weet zeker dat de jongens en meisjes uit São Paulo onvergetelijke ervaringen zullen opdoen”.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top