zaterdag, april 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel en The Economist Intelligence Unit onderzoeken steden van de toekomst
AkzoNobel en The Economist Intelligence Unit onderzoeken steden van de toekomst

AkzoNobel en The Economist Intelligence Unit onderzoeken steden van de toekomst

  • Internationale
  • AkzoNobel is een samenwerking aangegaan met The Economist Intelligence Unit (EIU) – de bedrijfsresearchtak van The Economist Group – om te onderzoeken hoe stedelijke gebieden duurzamer kunnen worden gemaakt en hoe de leefbaarheid in steden kan worden vergroot.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobel_en_the_economist_intelligence_unit_onderzoeken_steden_van_de_toekomst.aspx

De EIU gaat in de komende maanden aan het werk met een team van deskundigen en schrijvers, met als resultaat de publicatie van een spraakmakend rapport in januari 2015.

In een reeks interviews en blogs op de thought leadership website van The EIU wordt onder meer gesproken over hoe vervoer toegankelijker kan worden gemaakt, steun aan gemeenschappen de leefomgeving kan verbeteren, sloppenwijken kunnen worden geïntegreerd in de steden en hoe worden steden ook een prettige plek voor ouderen.

Het doel van de samenwerking is om vooraanstaande onafhankelijke opinieleiders wereldwijd met elkaar in contact te brengen en hun visie te laten geven op hoe steden de mensen die er leven en werken beter kunnen bedienen.

AkzoNobel zet zich al langer in voor het verbeteren van stedelijke gebieden overal ter wereld via haar Human Cities-initiatief, dat erop gericht is om een aantal van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan.

Vandaag publiceerde The EIU het eerst inleidende artikel. Hierin wordt benadrukt dat “Het realiseren en waarderen van mensen in een stad, is zorgen voor omgevingen waar er volop ruimte is voor menselijke interactie.” Het complete artikel is vinden op www.akzonobel.com/EIU

Deelnemers die een bijdrage zullen gaan leveren aan het initiatief zijn onder meer de oprichter van Exploration Architecture, Michael Pawlyn; de Executive Director van LSE Cities, Philipp Rode; en de CEO van Living PlanIT, Steve Lewis.

De wereldwijd gerespecteerde EIU beschikt over een schat aan ervaring om de zakenwereld en de industrie te helpen begrijpen hoe de wereld verandert en met welke kansen en risico’s rekening moet worden gehouden.

Deze nieuwste ontwikkeling vloeit voort uit AkzoNobels recente belofte aan het Clinton Global Initiative, in het kader waarvan een samenwerking is aangegaan met The Rockefeller Foundation via hun 100 Resilient Cities-programma.

Ga voor meer informatie over Human Cities naar www.akzonobel.com/humancities

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top