zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / AkzoNobel gaat Performance Coatings fabriek bouwen van €30 miljoen in Thailand
AkzoNobel gaat Performance Coatings fabriek bouwen van €30 miljoen in Thailand

AkzoNobel gaat Performance Coatings fabriek bouwen van €30 miljoen in Thailand

  • Anderen
  • AkzoNobel heeft plannen bekendgemaakt voor een investering van meer dan €30 miljoen in een productiefaciliteit in Thailand om daar de regionale groei van het bedrijfsonderdeel Performance Coatings te ondersteunen.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2015/akzonobel_gaat_performance_coatings_fabriek_bouwen_van_eur_30_miljoen_in_thailand.aspx

Het project, dat wordt ondersteund door de Thailand Board of Investment, omvat de bouw van een productielocatie van 120.000m2 op het Hemaraj Eastern Seaboard Industrial Estate in Chonburi. In eerste instantie gaat het om een capaciteit van 45.000 ton per jaar en de start van de productie staat gepland voor het derde kwartaal van 2016.

De nieuwe fabriek ondersteunt meerdere onderdelen van Performance Coatings, waaronder Metal Coatings, Protective Coatings, Specialty Coatings en Marine Coatings, en bepaalde producten van de Decorative Paints business van AkzoNobel.

“Met de investering in deze nieuwe fabriek ondersteunen we zowel de verdere groei in Thailand als onze uitbreidingsstrategie voor onze regionale activiteiten”, aldus Ab Ghosh, Managing Director van het onderdeel Metal Coatings van AkzoNobel. “Een aantal bestaande activiteiten wordt geconsolideerd op de nieuwe locatie, waardoor wij operationele normen van wereldklasse kunnen bieden.”

Conrad Keijzer, lid van het Executive Committee van AkzoNobel verantwoordelijk voor Performance Coatings, voegde hieraan toe: “Thailand is een essentiële markt voor onze groeistrategie en deze investering stelt ons in staat om onze positie als grootste leverancier in dat land verder te versterken. Bovendien fungeert de locatie als verdeelpunt voor het distributienetwerk binnen de regio.”

“Onze activiteiten in Azië zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid”, vervolgde hij. “Omdat de vraag en de volumes blijven toenemen, kunnen we vanuit de nieuwe locatie onze klanten beter van dienst zijn, waar en wanneer ze onze producten ook nodig hebben.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top