dinsdag, april 13, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel gaat voor goud als Kleur van het Jaar 2016
AkzoNobel gaat voor goud als Kleur van het Jaar 2016

AkzoNobel gaat voor goud als Kleur van het Jaar 2016

  • Nederland
  • Color of the Year 2016: Ochre Gold AkzoNobel lanceert vandaag zijn jaarlijkse wereldwijde studie naar trends op het gebied van kleur, waarbij "a shade of gold" wordt onthuld als Kleur van het Jaar 2016.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2015/kleur_van_het_jaar_2016.aspx

De kleur is gekozen door een speciaal geselecteerd panel van onafhankelijke design- en kleurexperts om als speerpunt te dienen voor AkzoNobels gids voor kleurentrends, ColourFutures 2016.

ColourFuturesTM, vandaag gelanceerd in Somerset House in Londen, onderstreept de kennis van AkzoNobel op het gebied van kleur en wordt gebruikt door experts op het gebied van architectuur, mode, esthetiek en interieurdesign om hun werk verfrissend en eigentijds te houden.

“Kleur is een integraal deel van onze business. Het delen van onze kennis met mensen van over de hele wereld betekent dat iedereen geïnspireerd kan raken en de voordelen kan ervaren van de transformerende kracht van kleur,” zegt Ruud Joosten, lid van AkzoNobels Executive Committee verantwoordelijk voor decoratieve verven. “Het bestuderen van wereldwijde kleur- en designtrends stelt ons daarnaast in staat om vooruit te lopen op wat de consument wil.”

AkzoNobel gaat voor goud als Kleur van het Jaar 2016

ColourFuturesTM 2016, nu de 13e editie, focust op een algemeen thema – Looking Both Ways – met goud als kleur die de belangrijkste trends voor volgend jaar het best verbindt.

“Goud is een voorbeeld van het algemene thema van dualiteit,” legt Heleen van Gent uit, hoofd van AkzoNobels Global Aesthetic Center. “Het is helder genoeg om de aandacht te trekken, terwijl het tegelijkertijd subtiel refereert aan geschiedenis en erfgoed. Goud vertegenwoordigt dus een mix van ons verleden, ons heden en onze toekomst.”

Het onderzoek is ontwikkeld door AkzoNobels Global Aesthetic Center in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en kleurexperts van over de hele wereld, die een gedetaileerd onderzoek hebben uitgevoerd naar wereldwijde sociale trends en designtrends. Het onderzoek put uit een veelheid van invloeden; van beeldende kunst tot techniek, van design tot natuur, van architectuur tot mode en van muziek tot populaire cultuur.

Het evenement in Somerset House wordt gevolgd door een feestelijke viering van de lancering aan 30 St Mary Axe (beter bekend als de Gherkin) in Londen. Houd de Gherkin in de gaten rond 20.30 GMT voor een speciale verrassing.

Voor meer informatie, zie http://bit.ly/1NtkmKY (Engels)

AkzoNobel gaat voor goud als Kleur van het Jaar 2016

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top