vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel geeft innovatie een impuls met opening nieuw laboratorium
AkzoNobel geeft innovatie een impuls met opening nieuw laboratorium

AkzoNobel geeft innovatie een impuls met opening nieuw laboratorium

  • Internationale
  • AkzoNobel heeft een nieuw research center geopend op de locatie in Sassenheim. Samen met de research centers in Slough in het Verenigd Koninkrijk en Singapore is de Nederlandse vestiging een van de belangrijkste research centers voor het portfolio van AkzoNobel's Decorative Paints-divisie.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • http://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2013/akzonobel_geeft_innovatie_een_impuls_met_opening_nieuw_laboratorium%20.aspx

De nieuwe faciliteit in Sassenheim zal zich richten op onderzoek van decoratieve lakken, houtbeschermingsproducten en pre-deco producten. In Slough zal men zich meer richten op muurverven. Recente innovaties zijn sneldrogende lakken die ook kunnen worden toegepast en overgeschilderd bij lage temperaturen. In het nieuwe laboratorium zullen ongeveer honderd wetenschappers werken. Dit brengt het totaal aantal medewerkers dat werkzaam is in onderzoek, ontwikkeling en innovatie in Sassenheim op ongeveer 400.

“Duurzame innovatie is essentieel voor ons succes en het nieuwe laboratorium is een belangrijke ontwikkeling die ons in staat stelt om onze onderzoeksinspanningen efficiënter en effectiever te organiseren,” aldus Ruud Joosten, Lid van het Executive Committee en verantwoordelijk voor de divisie Decoratie Paints.

André van Linden, Director Global R&D voor Decorative Paints, voegt toe: “De vestiging in Sassenheim was al een centrale locatie voor onderzoek. Door onze krachten te bundelen zijn we nog beter in staat om ons te richten op het ontwikkelen van nieuwe producten en technologieën die écht een verschil zullen maken voor onze klanten en onze markten.”

Deze impuls aan de RD&I know-how in Sassenheim betekent ook dat de rol van de locatie nog meer zal uitgroeien tot een centrum van expertise waar onderzoekers en wetenschappers hun kennis kunnen delen en een bijdrage kunnen leveren aan nieuwe technologieën. Niet alleen voor Decorative Paints, maar ook voor de andere bedrijfsonderdelen die in Sassenheim gevestigd zijn.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top