maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel introduceert duurzaam poederalternatief voor verchromen
AkzoNobel introduceert duurzaam poederalternatief voor verchromen

AkzoNobel introduceert duurzaam poederalternatief voor verchromen

  • Nederland
  • AkzoNobel Performance Coatings heeft een innovatieve poedercoating met metaalglans geïntroduceerd die een duurzaam en rendabel alternatief biedt voor verchromen.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobel_introduceert_duurzaam_poederalternatief_voor_verchromen.aspx

Interpon Cr, een product uit de reeks Interpon poedercoatings van AkzoNobel, combineert een chroomachtige afwerking met de bewezen prestaties van een tweelaags poedercoating en is bedoeld voor toepassingen op meubelen, verlichting en andere interieurartikelen.

De unieke combinatie van een sterk reflecterende basislak met daarop een heldere toplaag biedt tevens uitstekende weerstand tegen vingerafdrukken.

“Er is steeds meer vraag naar afwerkingen met speciale effecten en metaalglans is daarbij heel populair”, aldus Mark Reekie, Global Marketing Manager – General Industrial bij AkzoNobel Powder Coatings.

“Ontwerpers en stylisten zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het uiterlijk van hun creaties te verbeteren en Interpon Cr biedt hen een heldere, duurzame coating die gecoate producten een creatief aanzien geeft.”

John Wolff, Managing Director van AkzoNobel’s Powder Coatings business, voegde hier aan toe: “Wij proberen voortdurend betere en duurzamere producten te ontwikkelen voor onze klanten, en Interpon Cr is het jongste voorbeeld van het Planet Possible-innovatiebeleid van AkzoNobel, dat is gericht op het creëren van meer waarde uit minder middelen”.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top