vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / AkzoNobel onderwerp van externe fraude in Chicago vestiging
AkzoNobel onderwerp van externe fraude in Chicago vestiging

AkzoNobel onderwerp van externe fraude in Chicago vestiging

  • Anderen
  • AkzoNobel verklaarde vandaag dat er sprake is geweest van externe fraude gericht op één van haar dochterondernemingen gevestigd in Chicago, Verenigde Staten.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobel_onderwerp_van_externe_fraude_in_chicago_vestiging.aspx

De fraude gaat om een bedrag van maximaal €53 miljoen. Zodra de fraude werd waargenomen, is er onmiddellijk actie ondernomen en is alles in het werk gesteld om het geld terug te krijgen. AkzoNobel is mogelijk in staat de uiteindelijke financiële gevolgen van de kwestie te beperken.

Om de zaak te onderzoeken heeft het bedrijf onafhankelijke juridisch adviseurs aangetrokken die ondersteund zullen worden door een onafhankelijk extern accountantskantoor.

Op dit moment lijkt er volgens AkzoNobel sprake van een geïsoleerd incident zonder enige relatie met de operationele activiteiten van het bedrijf en haar activiteiten.

De relevante wettelijke- en handhavingsinstanties zijn benaderd en in dit stadium kan er over het lopende onderzoek geen commentaar worden gegeven.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top