donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / AkzoNobel opent state-of-the-art fabriek voor autoreparatielakken in China
AkzoNobel opent state-of-the-art fabriek voor autoreparatielakken in China

AkzoNobel opent state-of-the-art fabriek voor autoreparatielakken in China

  • Anderen
  • AkzoNobel heeft een nieuwe state-of-the-art fabriek in gebruik genomen in Changzhou, als 30e productielocatie van AkzoNobel in China.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com/nl
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobel_opent_state_of_the_art_fabriek_voor_autoreparatielakken_in_china.aspx

De nieuwe locatie verhoogt de productiecapaciteit voor autoreparatielakken van Sikkens, Lesonal en Prime met circa 25 miljoen liter. Tevens versterkt dit de positie van AkzoNobel als een van de grootste spelers op de OEM-markten voor autoreparatielakken en bedrijfsvoertuigen in China, voortbouwend op de overname van Changzhou Prime Automotive Ltd. in 2010.

“Deze nieuwe locatie helpt ons om aan de snel stijgende klantvraag tegemoet te komen, niet alleen van binnenlandse leveranciers, maar ook van onze internationale klanten in de automobielindustrie die zaken doen in China,” aldus Simon Parker, Managing Director van het onderdeel Vehicle Refinishes van AkzoNobel.

Hij voegde hier aan toe dat de Chinese markt voor autoreparatielakken rond de €750 miljoen bedraagt en rond de 10 procent per jaar groeit. “Changzhou is de ideale locatie voor deze faciliteit,” vervolgde Parker. “Er is al een goede infrastructuur aanwezig. De stad is ideaal gesitueerd in het ‘coatingscentrum’ van China en biedt een snelle toegang tot veel van onze klanten.”

Naar aanleiding van de start van de productie zei Conrad Keijzer, lid van het Executive Committee van AkzoNobel, verantwoordelijk voor Performance Coatings: “De nieuwe fabriek in Changzhou onderstreept ons investeringsbeleid in China. Dit is een versterking van onze mogelijkheden om lokaal ontwikkelde producten te fabriceren, in het bijzonder in de snelgroeiende markt van reparatielakken voor middenklasse auto’s.”

AkzoNobel heeft op dit moment meer dan 8.000 medewerkers in China. In 2013 bedroeg de totale omzet €1,6 miljard, waarvan het grootste deel afkomstig was uit lokale vraag.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top