vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / AkzoNobel Performance Coatings breidt capaciteit in Indonesië uit
AkzoNobel Performance Coatings breidt capaciteit in Indonesië uit

AkzoNobel Performance Coatings breidt capaciteit in Indonesië uit

  • Anderen
  • AkzoNobel Performance Coatings gaat €2,5 miljoen investeren in de uitbreiding van de fabriek in Cikarang, Indonesië.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2015/akzonobel_performance_coatings_breidt_capaciteit_in_indonesie_uit.aspx

Deze investering zorgt voor extra capaciteit om te kunnen voldoen aan de verwachte groei in de vraag naar International-producten van de onderdelen Protective Coatings en Marine Coatings. Naar verwachting is het project eind 2015 voltooid.

“De lokale markt is de afgelopen drie jaar gegroeid en er wordt een verdere toename verwacht nu Indonesië haar positie in de petrochemische en energiesector wil verbeteren, terwijl ook een toename van nieuwe scheepsbouwprojecten wordt verwacht”, aldus Mauricio Bannwart, Managing Director van het onderdeel Protective Coatings van AkzoNobel.

AkzoNobel investeerde recentelijk in totaal €5 miljoen om de capaciteit te vergroten bij de onderdelen Marine Coatings en Protective Coatings in Singapore en Sunshine, Australië.

Conrad Keijzer, lid van het Executive Committee, verantwoordelijk voor Performance Coatings, voegde hier aan toe: “In de afgelopen vijf jaar zijn onze activiteiten in Azië jaarlijks met dubbele cijfers gegroeid. Met deze uitbreidingen verzekeren we ons van een goede uitgangspositie om de komende jaren in de behoeften van onze klanten te kunnen voorzien. Door onze investeringen te concentreren op essentiële locaties realiseren we ook schaalvoordelen, waardoor we onze operationele productiviteit voortdurend kunnen verbeteren.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top