woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / AkzoNobel: regenboog-zebrapaden tijdens Gay Pride
AkzoNobel: regenboog-zebrapaden tijdens Gay Pride

AkzoNobel: regenboog-zebrapaden tijdens Gay Pride

  • Nederland
  • Speciaal voor de Amsterdam Gay Pride worden zebrapaden in Amsterdam op maandag 29 juli omgetoverd in de kleuren van de regenboog. Sponsor AkzoNobel kleurt het zebrapad tegenover het Homomonument in de stad waar ook de bekende scene van 'Abbey Road' werd nagespeeld.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • info@akzonobel.com

AkzoNobel-medewerkers Mike Lightfoot en Esther Meerstadt voerden samen met de Amsterdamse Nachtburgermeester Mirik Milan en drag queen Hoax Mills deze bekende scene uit.

AkzoNobel zal ook het zebrapad vlak voor haar eigen hoofdkantoor op de Zuidas kleuren tijdens de Amsterdam Gay Pride. Daarnaast wordt er een ‘Abbey Road’-fotowedstrijd gehouden om het evenement te promoten met als twitter hashtag #floatingcolors. Foto’s kunnen worden ingezonden via www.akzonobel.com tot 5 augustus 2013 en de winner ontvangt AkzoNobel-verf met een waarde van Euro500.

Ook neemt AkzoNobel deel met een boot aan de parade met het thema ‘Show your true colors’. De Canal Parade, die plaatsvindt op 3 augustus, is het hoogtepunt van de Amsterdam Gay Pride. Tijdens de parade zullen naar verwachting 80 schepen door Amsterdam varen en zo’n 500.000 toeschouwers het spektakel bekijken.

Mike Lightfoot, AkzoNobel’s Head of Public Affairs, zegt het volgende over AkzoNobel’s sponsoring van de Amsterdam Canal Parade: “Niemand heeft alle antwoorden, en als je werkt in een omgeving waar iedereen dezelfde achtergrond heeft, dan zal dat zijn beperkingen hebben. Daarom willen we bij AkzoNobel een omgeving creëren waar iedereen de ruimte krijgt om zijn ideeën te ontwikkelen – wat je geslacht, leeftijd, ras of seksuele geaardheid ook is. We zijn er dan ook trots op om sponsor te zijn van de Gay Pride. Met ons thema ‘Show your true colors’ wil AkzoNobel laten zien hoe we alle vormen van diversiteit omarmen bij onze onderneming.”

AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën. Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 50.000 medewerkers zich in voor topkwaliteit en het realiseren van “Tomorrow’s Answers Today(tm)”.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top