zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel spreidt haar kleurrijke vleugels tijdens Gay Pride
AkzoNobel spreidt haar kleurrijke vleugels tijdens Gay Pride

AkzoNobel spreidt haar kleurrijke vleugels tijdens Gay Pride

  • Nederland
  • Als officiële sponsor van de Amsterdam Gay Pride 2014 zal AkzoNobel letterlijk haar levensgrote regenboogvleugels spreiden. De zogeheten Pride Wings kunnen van donderdag 31 juli tot en met 2 augustus op verschillende locaties in Amsterdam bewonderd worden. Iedereen die dat wil, kan met de vleugels op de foto en zich uitspreken voor diversiteit.
  • 4-87343_article_tcm11-87344
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobel_spreidt_haar_kleurrijke_vleugels_tijdens_gay_pride.aspx

AkzoNobel nodigt Pride-gangers uit om hun foto’s met de vleugels te posten op sociale media. Iedereen die voor 10 augustus met #showyourtruecolors Gay Pride steunt op Facebook, Twitter of Instagram, maakt kans op verf van AkzoNobel ter waarde van € 1.000,- om hun eigen leven nog kleurrijker te maken.

In een reactie op de deelname van AkzoNobel aan de Amsterdam Canal Parade, zegt Michael Lightfoot, Hoofd Public Affairs: “In een werkomgeving waar iedereen exact dezelfde achtergrond heeft, loop je altijd tegen beperkingen aan. Daarom zij we er bij AkzoNobel van overtuigd dat we alleen samen kunnen winnen als we erkennen dat iedereen – ongeacht godsdienstige overtuiging, seksuele voorkeur, huidskleur of leeftijd – iets unieks bijdraagt. Wij zijn trots dat we de Gay Pride dit jaar mogen sponsoren. Ons thema is dan ook ‘show your true colors’, waarmee we laten zien hoe we bij AkzoNobel diversiteit omarmen.”

Voor het tweede jaar op rij zal AkzoNobel deelnemen aan de parade. De boot is aangekleed met de regenboogvlag en een reusachtige verfblik als ‘mast’, die neergehaald wordt om onder de bruggen door te kunnen varen. Op de boot staan 80 medewerkers van AkzoNobel en haar partnerorganisaties.

De vleugels, die vorige week vrijdag onthuld zijn op de Staalmeestersbrug, zullen eerst verschijnen op het Mercatorplein, dan op donderdagavond bij het Homomonument voor de Pride Walk, op zaterdag zullen ze te zien zijn op de Reguliersdwarsstraat, en bij het afsluitende feest op het Rembrandtplein op zondag.

Het hoogtepunt van de Amsterdam Gay Pride week is de botenparade, die plaatsvindt op zaterdag 2 augustus. Er zullen ongeveer 80 boten door de Amsterdamse grachten varen en er zullen naar verwachting ruim 500.000 toeschouwers aanwezig zijn.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top