maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel tekent internationale leveringsovereenkomst met Daimler AG
AkzoNobel tekent internationale leveringsovereenkomst met Daimler AG

AkzoNobel tekent internationale leveringsovereenkomst met Daimler AG

  • Internationale
  • Daimler AG heeft een overeenkomst getekend met AkzoNobel. Hiermee wordt AkzoNobel Performance Coatings een van de erkende leveranciers van autoreparatielakken voor Daimler’s wereldwijde netwerk van dealers en erkende schadeherstelbedrijven.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akznobel_tekent_internationale_leveringsovereenkomst_met_daimler_ag.aspx

Het contract betreft de levering en ondersteuning van AkzoNobel’s merk Sikkens aan het dealernetwerk van Daimler voor onder meer Mercedes-Benz, Smart en Mercedes-Benz bedrijfsvoertuigen.

“Wij zijn verheugd met de erkenning als internationale leverancier voor een van ‘s werelds grootste automobielfabrikanten”, aldus Jörg Anders, een Key Account Manager van het onderdeel Vehicle Refinishes van AkzoNobel. “De overeenkomst weerspiegelt het vertrouwen van de industrie in onze producten en diensten, in onze kracht op het gebied van productinnovatie en kleurmatching en in het bijzonder in de diversiteit van de diensten en ondersteuning die wij onze klanten aanbieden.”

De erkenning volgde na uitgebreide tests en analyses van Sikkens-producten en een diepgaand onderzoek van de industriële en zakelijke processen bij AkzoNobel. Hiermee werdaangetoond dat werd voldaan aan de hoogste normen van de automobielindustrie.

Volgens Daimler ondersteunt de samenwerking met AkzoNobel de groeiplannen van de onderneming in de wereldwijde carrosserie- en lakindustrie.

Daarnaast gaf Daimler aan dat het productassortiment en de productkwaliteit van AkzoNobel groot aanzien hebben binnen de sector en worden geleverd met een hoog service- en ondersteuningsniveau.

Simon Parker, Managing Director van het onderdeel Vehicle Refinishes van AkzoNobel, voegde hier aan toe: “Dit is een zeer belangrijke samenwerking met een internationaal toonaangevende fabrikant. Wij hebben dit kunnen realiseren door onze wereldwijde leveringsposities, samen met onze kracht en diepgang in innovatie, kleur en ongeëvenaarde klantenservice.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top