vrijdag, september 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel vergroot agrochemisch productaanbod in China
AkzoNobel vergroot agrochemisch productaanbod in China

AkzoNobel vergroot agrochemisch productaanbod in China

  • Internationale
  • AkzoNobel helpt klanten in China om efficiënter gebruik te maken van de beperkt aanwezige landbouwgrond door uitbreiding van het aanbod van lokaal geproduceerde agrochemische producten.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2015/akzonobel_vergroot_agrochemisch_productaanbod_in_china.aspx

Zoals bekend heeft China een tekort aan landbouwgrond. De duurzame agrochemische technologieën die AkzoNobel heeft ontwikkeld bieden klanten daarom waardevolle oplossingen. Het meest recente voorbeeld hiervan is het nieuwe aanbod van hulpstoffen en dispergeermiddelen die een hogere effectiviteit opleveren bij lager verbruik van het product.

“Wij voorzien landen wereldwijd van innovatieve en rendabele agrochemische technologieën”, aldus John Cate, Global Sales & Marketing Director (Agro) voor AkzoNobel Surface Chemistry. “Wij richten ons op lokale ontwikkeling en productie om onze klanten een zo effectief mogelijke dienstverlening te bieden, in het bijzonder op grote landbouwmarkten zoals China, dat een strategisch belangrijke markt voor ons is.”

Oije San Diego, Sales & Marketing Director van het onderdeel Surface Chemistry van AkzoNobel in China voegde hier aan toe: “Wij leveren lokaal ontwikkelde en geproduceerde producten die onze klanten duurzame oplossingen bieden voor gewasbescherming. Onze twee meest recente producten – Adsee X-30 (een hulpstof die de werking van het eindproduct verbetert) en Agrilan 788 (een dispergeermiddel dat deeltjes scheidt om klontvorming te voorkomen) – zijn specifiek gericht op de behoeften van lokale agrochemische klanten en zijn zeer populair gebleken op de Chinese markt.”

De introductie van de twee producten sluit volledig aan bij het Planet Possible-beleid van AkzoNobel om meer waarde te creëren uit minder grondstoffen in samenwerking met klanten en leveranciers.

“AkzoNobel heeft een uitgebreid aanbod van producten met duurzame aspecten en uitstekende prestaties”, aldus de heer Yu Dong, General Manager van Nanjing Jierun Science & Technology Co., Ltd. “De uitgebreide lokale ervaring van AkzoNobel, gecombineerd met hun internationale know-how, geeft hen een voorsprong en betekent dat ze sneller kunnen inspelen op groeiende behoeften in de markt.”

In 2014 investeerde AkzoNobel meer dan € 360 miljoen in onderzoek, ontwikkeling en innovatie, waarvan tweederde specifiek gericht op duurzaamheid. De resultaten van dit werk komen tot uiting in producten zoals Adsee X-30 en Agrilan 788.

Het agrochemische productaanbod van AkzoNobel in China omvat:

  • Oppervlakteactieve stoffen: Adsee X-30, Agrilan 788 Morwet, Adsee, Ethomeen en Ethylan. Deze helpen om de gewasopbrengst per hectare te vergroten door onkruid, schimmel en insecten te bestrijden. Een belangrijke factor hierbij is de mogelijkheid om ongewenste verwaaiing van sproeinevel te verminderen. Zo wordt de bladpenetratie verbeterd en kunnen de actieve ingrediënten effectiever werken.
  • Ethyleenamines: Ethyleendiamine (EDA) is een essentieel element voor fungiciden en pesticiden. Diethanolamine (DEA) is een essentiële grondstof voor de productie van herbiciden.
  • Chelaten en micronutriënten: Chelaten zijn grondstoffen voor de productie van gechelateerde micronutriënten. AkzoNobel is hierin marktleider en produceert een brede reeks micronutriënten, die voornamelijk worden gebruikt bij fertigatie (de gecombineerde toepassing van water en voedingsstoffen) en hydrocultuur, een methode voor het kweken van planten met behulp van minerale voedingsoplossingen in water, zonder grond. Micronutriënten verbeteren de kwaliteit en opbrengst van gewassen en vormen een duurzame oplossing om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien.
  • Monochloorazijnzuur (MCA) wordt verkocht aan toonaangevende bedrijven in de agrarische sector. Het wordt gebruikt in de productie van onkruid- en insectenbestrijdingsmiddelen (bijv. 2,4-D). AkzoNobel is wereldwijde marktleider in MCA, inclusief China.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top