zaterdag, oktober 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel versterkt aanwezigheid in Midden-Oosten met nieuwe fabriek voor poedercoatings
AkzoNobel versterkt aanwezigheid in Midden-Oosten met nieuwe fabriek voor poedercoatings

AkzoNobel versterkt aanwezigheid in Midden-Oosten met nieuwe fabriek voor poedercoatings

  • Internationale
  • In de nieuwe Powder Coatings-fabriek van AkzoNobel in Dubai is een begin gemaakt met de productie. Deze fabriek betekent een aanzienlijke uitbreiding van de productiecapaciteit voor de Interpon- en Resicoat-producten van AkzoNobel.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobel_versterkt_aanwezigheid_in_midden_oosten_met_nieuwe_fabriek_voor_poedercoatings.aspx

De state-of-the-art faciliteit is de zesde productielocatie van AkzoNobel in het Midden-Oosten en de 30e fabriek voor poedercoatings wereldwijd.

“Deze investering betekent een verdere versterking van de positie van AkzoNobel in het Midden-Oosten en vergroot onze mogelijkheden om in te spelen op de snelgroeiende regionale markt voor poedercoatings”, aldus Conrad Keijzer, lid van het Executive Committee van AkzoNobel, verantwoordelijk voor Performance Coatings.

De fabriek gaat zich richten op de groeiende regionale vraag naar decoratieve poedercoatings – in het bijzonder vanuit de bouwkundige sector – alsmede op functionele producten die worden gebruikt in de olie-, gas- en bouwsectoren.

Naar aanleiding van de start van de productie zei Peter Tomlinson, Managing Director van AkzoNobel Middle East, het volgende: “De nieuwe fabriek in Dubai onderstreept ons investeringsbeleid in het Midden-Oosten, waar we ernaar streven om sneller te blijven groeien dan onze concurrenten”.

De afgelopen jaren heeft AkzoNobel haar activiteiten in de regio sterk uitgebreid door middel van een reeks strategische investeringen. In 2013 verwierf de onderneming een belang van 50 procent en management control in Sadolin Paints Oman, een fabrikant van decoratieve verf en performance coatings.

AkzoNobel is actief in 15 landen in het Midden-Oosten, waar de onderneming meer dan 800 medewerkers heeft.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top