zondag, april 5, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel voltooit verkoop van Paper Chemicals
AkzoNobel voltooit verkoop van Paper Chemicals

AkzoNobel voltooit verkoop van Paper Chemicals

  • Nederland
  • AkzoNobel heeft de verkoop van de internationale Paper Chemicals-activiteit aan Kemira afgerond. Het betrof een desinvestering ter waarde van €153 miljoen. De deal werd in juli 2014 aangekondigd.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2015/akzonobel_voltooit_verkoop_van_paper_chemicals.aspx

“Dit is opnieuw een belangrijke stap in onze strategie met een focus op toonaangevende posities in bleekmiddelen, microbolletjes en colloïdale silica”, aldus Niek Stapel, Managing Director Pulp and Performance Chemicals. “De deal omvat een overeenkomst voor distributie van colloïdale silica aan de papierindustrie en wij verheugen ons op een toekomstige groei van deze productlijn.”

Onder de merknaam Eka behoudt AkzoNobel een sterke positie in de pulpindustrie als de belangrijkste internationale leverancier van chemicaliën en maatwerkproducten voor het bleken van pulp.

Het aanbod van Pulp & Performance Chemicals omvat ook innovatieve en duurzame producten en technologieën die worden gebruikt in diverse andere toepassingen. Deze worden op de markt gebracht onder merknamen als Bindzil, Expancel, Kromasil and Levasil.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top