vrijdag, februari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel werkt samen met Cruyff Foundation
AkzoNobel werkt samen met Cruyff Foundation

AkzoNobel werkt samen met Cruyff Foundation

  • Nederland
  • Met deze overeenkomst wordt AkzoNobel een van de belangrijkste partners en de voorkeursleverancier van verf voor de Cruyff Foundation. Beide partijen bundelen hun krachten om overal ter wereld veilige sportfaciliteiten te creëren.
  • AkzoNobel
  • http://www.akzonobel.com
  • info@akzonobel.com

De stichting, opgericht door de wereldberoemde Nederlandse voetballer Johan Cruijff, houdt zich bezig met het opzetten van projecten voor voornamelijk gehandicapte en kansarme jongeren. Sinds de oprichting in 1997 zijn tientallen voetbalvelden (bekend als Cruyff Courts) aangelegd in buurten waar het kinderen ontbreekt aan mogelijkheden om veilig te kunnen sporten.

“We zijn trots op onze samenwerking met de Cruyff Foundation en ondersteunen hun werk met onze kleuren en coatings”, aldus Conrad Keijzer, die als lid van het Executive Committee van AkzoNobel verantwoordelijk is voor Performance Coatings. “Deze samenwerking sluit perfect aan bij ons streven naar het leveren van een bijdrage aan het kweken van nieuw talent en het helpen bij een ontwikkeling van gemeenschappen over de hele wereld”.

Carole Thate, directeur van de Cruyff Foundation, voegde hier aan toe: “Wij zijn trots en dankbaar dat AkzoNobel heeft besloten om de Cruyff Foundation te gaan steunen. Hun bijdrage helpt ons bij het opzetten van sportprojecten in landen zoals Brazilië en India, zodat kinderen en jongeren die niet altijd toegang hebben tot een veilige sportomgeving een prachtige gelegenheid krijgen om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen”.

Een van de nieuwste projecten van de Foundation – Schoolplein14 – is opgezet om op Nederlandse scholen een meer sportieve en stimulerende omgeving te creëren met als doel om passiviteit onder jonge mensen te doorbreken.

De overeenkomst met AkzoNobel werd ondertekend door Conrad Keijzer en Carole Thate in het bijzijn van Johan Cruijff tijdens de recente Cruyff Foundation Cup, een voetbaltoernooi voor fondsenwerving dat jaarlijks in Amsterdam wordt gehouden.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top