zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel wil het distributiecentrum in Weert sluiten
AkzoNobel wil het distributiecentrum in Weert sluiten

AkzoNobel wil het distributiecentrum in Weert sluiten

  • Nederland
  • AkzoNobel Decorative Coatings heeft het voornemen om het distributiecentrum voor verf in Weert te sluiten. De logistieke activiteiten zullen voortaan worden ingekocht bij Vos Logistics in Roosendaal. Naar verwachting worden in totaal circa 20 werknemers boventallig. Zij krijgen begeleiding in het vinden van een nieuwe baan.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2015/akzonobel_wil_het_distributiecentrum_in_weert_sluiten.aspx

De sluiting van Weert is een logische laatste stap in het overlaten van distributie aan een gespecialiseerde partij in Nederland. Eerder werden onder meer distributiecentra in Breda en Wormerveer gesloten.

De betrokken medewerkers zijn vanmiddag geïnformeerd. Het betreft een voorgenomen besluit dat vandaag voor advies is voorgelegd aan de ondernemingsraad van Decorative Coatings BV. Na een definitief besluit en een periode van overdracht zal het distributiecentrum in Weert naar verwachting in het laatste kwartaal van 2015 de deuren sluiten. Vos Logistics voert op dit moment al activiteiten uit voor AkzoNobel vanuit het distributiecentrum in Roosendaal.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top