woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobel’s baanbrekende Visualizer app wint belangrijke technologieprijs
AkzoNobel’s baanbrekende Visualizer app wint belangrijke technologieprijs

AkzoNobel’s baanbrekende Visualizer app wint belangrijke technologieprijs

  • Nederland
  • De baanbrekende Visualizer app die eerder dit jaar werd gelanceerd door AkzoNobel Decorative Paints heeft een prestigieuze prijs gewonnen op de 2014 Britse IT Industry Awards.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com/nl
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobels_baanbrekende_visualizer_app_wint_belangrijke_technologieprijs.aspx

Met deze gratis app – een wereldprimeur in augmented reality-technologie – kunnen gebruikers in real-time zien hoe een kamer eruit zal zien in verschillende kleuren – voordat er maar een druppel verf wordt aangebracht. De innovatie versloeg zeven andere finalisten in de categorie ‘Innovative Mobile App of the Year’.

“Kleur heeft het vermogen het leven van mensen te veranderen. We zijn heel blij met de erkenning voor onze innovatie, die is ontworpen om consumenten en professionals te inspireren en met meer vertrouwen kleurkeuzes te laten maken”, zegt Corinne Avelines, Global Head of Digital & eCommerce bij AkzoNobel Decorative Paints.

“De Visualizer biedt mensen de vrijheid te experimenteren en gedurfde keuzes te maken. Het toont aan hoe wij, naast onze productinnovaties, in toenemende mate digitale innovaties omarmen, om zo consumenten te helpen en om onze business te laten groeien.”

De app is op de markt gebracht door AkzoNobel Decorative Paints, bekend om vele verfmerken waaronder Flexa in Nederland, Dulux in het Verenigd Koninkrijk, Coral in Brazilië en kwam tot stand na gesprekken met meer dan 5.000 klanten, ontwerpers en schilders.

Dankzij de Computer Vision-technologie kan de gebruiker een realistische voorstelling krijgen van de muur in een ander kleur, zonder dat dit fotolijstjes, meubels en andere zaken beïnvloedt. De app, compatibel met zowel Android als iOS-apparaten, is momenteel beschikbaar in 44 landen, en meer landen zullen volgen in de komende maanden.

“We zijn altijd op zoek naar manieren om onze kleurexpertise te delen en mensen aan te moedigen zich te uiten door het gebruik van kleur,” voegt Avelines toe. “Mensen in staat stellen om kamers te veranderen voor ze daadwerkelijk gaan schilderen is niet alleen leuk, het is ook een geweldige manier om digitale technologie te combineren met een persoonlijke kijk op design.”

De app is ontwikkeld in samenwerking met String Labs, Tessella en Webcredible, en de prijs werd uitgereikt als erkenning voor het meest effectieve en innovatieve gebruik van collaboratieve technologie.

Om de app te downloaden zoekt u naar ‘Visualizer’ plus de naam van AkzoNobel’s lokale verfmerk vanuit de App Store of Google Play.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top