zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / AkzoNobels investor relations team wint award voor meeste vooruitgang
AkzoNobels investor relations team wint award voor meeste vooruitgang

AkzoNobels investor relations team wint award voor meeste vooruitgang

  • Nederland
  • AkzoNobels investor relations team heeft gisteravond een prestigieuze prijs gewonnen tijdens de IR Magazine Awards – Europe 2014 in London.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/akzonobels_investor_relations_team_wint_award_voor_meeste_vooruitgang.aspx

Naast het behalen van de eerste plaats in Nederland, ontving AkzoNobel de eerste prijs voor de meest geboekte vooruitgang gedurende de laatste 12 maanden van investor relations in Europa.

De winnaars zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid onderzoek onder 700 buy-side en sell-side analisten en portfolio managers in heel Europa.

“We zijn erg trots op deze onderscheiding voor investor relations”, aldus Ton Büchner, CEO AkzoNobel. “Dit is het resultaat van jaren gezamenlijke inspanning en toont het belang dat wij hechten aan het continu verbeteren van onze activiteiten.

“Het feit dat de benoeming tot stand is gekomen op basis van de input van de analisten en portfolio managers geeft deze benoeming extra betekenis. Wij zijn blij met deze erkenning voor de voortdurende vooruitgang die we boeken.”

In het juryrapport werd specifiek verwezen naar de focus voor kwaliteit van de organisatie: “AkzoNobel levert voordurend relevante informatie van een hoge kwaliteit. Daarbij organiseren zij regelmatig meetings met hun hoger management. Hun IRO (Investor Relations Office) is eerste klas.”

Meer dan 350 investor relations professionals bezochten de awarduitreiking gisteravond in London. In totaal werden er 32 prijzen uitgereikt, waaronder 17 Europese prijzen, zes regionale awards en negen sector awards.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top