maandag, augustus 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Al Gore gastspreker tijdens Inspiration360!
Al Gore gastspreker tijdens Inspiration360!

Al Gore gastspreker tijdens Inspiration360!

  • Nederland
  • De line-up van Inspiration360 is met de toevoeging van een derde grote internationale spreker compleet. Voormalig vicepresident van de Verenigde Staten Al Gore maakt zijn opwachting bij het grootste inspiratie-event ooit voor ondernemend Nederland. De presentatie in handen van Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz. Eerder werden de namen van topsprekers als Richard Branson en Bear Grylls bevestigd.
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Voormalig vicepresident en nobelprijswinnaar Al Gore is medeoprichter en voorzitter van Generation Investment Management. Hij is een senior partner bij Kleiner Perkins Caufield & Byers en lid van de raad van bestuur van Apple. Gore besteedt het grootste deel van zijn tijd als voorzitter aan The Climate Reality Project, een non-profit organisatie gewijd aan het oplossen van de klimaatcrisis. Hij is auteur van bestsellers als Earth in the Balance en An Inconvenient Truth, waar de gelijknamige documentaire op is gebaseerd die een Oscar won.

Inspiration360 vindt plaats op dinsdag 4 oktober in de Ziggo Dome. Er zijn nog kaarten beschikbaar, kijk voor meer informatie op de eventpagina van Inpspiration 360.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top