vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Albert Heijn breidt glutenvrij-assortiment op ah.nl uit
Albert Heijn breidt glutenvrij-assortiment op ah.nl uit

Albert Heijn breidt glutenvrij-assortiment op ah.nl uit

  • Nederland
  • Om klanten met een glutenintolerantie meer keuze te bieden, voegt Albert Heijn 200 producten toe aan het glutenvrij-assortiment op ah.nl. Daarnaast hebben klanten ook meer keuze in lactosevrije, natriumarme en suikerbewuste voeding. Dit maakt het voor alle Nederlanders met een voedselallergie, voedselintolerantie of voorgeschreven dieet makkelijker het product van hun keuze te vinden.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • http://www.ah.nl/over-ah/pers/persberichten/bericht?id=1268204

Binnen het glutenvrij assortiment is het assortiment uitgebreid naar 320 producten. Op verzoek van klanten zijn bijvoorbeeld diverse bakmixen van Finax toegevoegd, net als mueslirepen en een gluten- en ei-vervanger. Het lactosevrije assortiment is uitgebreid naar 60 producten, natriumarm naar 25 producten en suikerbewust assortiment naar 85 producten. Het complete assortiment is verkrijgbaar op ah.nl. De overige winkels bieden afhankelijk van hun grootte een gedeelte van het assortiment aan.

Daarnaast biedt Albert Heijn op ah.nl een serie nieuwe en bijzondere producten die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Bijvoorbeeld de tussendoor-repen van Nakd, Oskri en diverse Cereal Bio artikelen, maaltijden en soepen van ‘Look what we found’.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top