dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Albert Heijn en Gall & Gall op Schiphol
Albert Heijn en Gall & Gall op Schiphol

Albert Heijn en Gall & Gall op Schiphol

  • Nederland
  • Woensdag 29 oktober opent Albert Heijn zijn eerste supermarkt op Schiphol Plaza, het shopping center voor de paspoortcontrole. Tegelijkertijd gaan daar ook de deuren van een nieuwe Gall & Gall open. In deze twee winkels kunnen de reizigers, bezoekers en medewerkers van de luchthaven terecht voor hun dagelijkse boodschappen, een kopje koffie, lunch of een lekkere fles drank.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • https://www.ah.nl/pers/persberichten/bericht?id=1206388

Amsterdam Airport Schiphol verwelkomt meer dan 50 miljoen reizigers per jaar. Bovendien werken circa 65.000 mensen op de luchthaven. Samen met alle halers, brengers en mensen die een dagje komen winkelen een zeer divers publiek. Al deze klanten kunnen vanaf woensdag 29 oktober bij Albert Heijn en Gall & Gall terecht, op Schiphol Plaza.

Albert Heijn

De nieuwe supermarkt biedt een compleet assortiment voor de dagelijkse boodschappen, maar ook alles voor een lekker ontbijt of snelle lunch. Voor toeristen zijn tal van leuke souvenirs en typisch Nederlandse producten verkrijgbaar. Bijzonder is de sushi die de hele dag door vers in de winkel wordt bereid door gespecialiseerde sushichefs. De winkel heeft de langste openingstijden van alle Albert Heijn winkels: zeven dagen in de week, van 06.00 tot 24.00 uur. Een uitkomst voor medewerkers van de luchthaven met onregelmatige diensten of reizigers die ‘s avonds terugkomen van vakantie en thuis anders een lege koelkast zouden aantreffen. Afrekenen kan – en dat is een primeur in de Albert Heijn supermarkt – ook met scan & go. Met de winkel op Schiphol trekt Albert Heijn alles uit de kast om klanten op de luchthaven van dienst te zijn: van online bestellen en ophalen bij het Pick up Point en een heerlijke cappuccino met soja of biologische yoghurt met vers afgebakken granola voor onderweg bij een van de twee Albert Heijn to go’s tot de dagelijkse boodschappen doen bij de supermarkt.

Gall & Gall

Deze nieuwe Gall & Gall winkel is helemaal afgestemd op bezoekers en medewerkers van de luchthaven. Naast een ruime keuze aan lekkere wijnen voor bij het avondeten, biedt de nieuwe winkel ook keuze voor klanten die op reis zijn geweest en een feestelijk drankje of een cadeau mee naar huis willen nemen, zoals whisky’s, mixdranken en gekoelde dranken. In de winkel wordt gebruik gemaakt van de modernste snufjes op het gebied van digitale communicatie, zoals een digitaal beeldscherm waardoor klanten makkelijk vinden wat ze zoeken. Een echte eye-catcher is de grote, verlichte ‘G’ die ervoor zorgt dat de winkel direct opvalt. De winkel is zeven dagen in de week open van 7.00 tot 22.00 uur.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top