dinsdag, december 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Albert Heijn lanceert mobiel zelfscannen in 200 winkels
Albert Heijn lanceert mobiel zelfscannen in 200 winkels

Albert Heijn lanceert mobiel zelfscannen in 200 winkels

  • Nederland
  • Albert Heijn breidt mobiel zelfscannen uit naar 200 winkels. Deze winkels boden klanten al jaren het gemak van zelfscannen met een handscanner. Vanaf woensdag 11 maart hebben klanten bij het zelfscannen keuze uit twee opties: zelfscannen met de handscanner of met de Appie app op hun mobiele telefoon. Albert Heijn is de eerste supermarktketen in Europa waar klanten in zoveel winkels gebruik kunnen maken van mobiel zelfscannen.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • http://www.ah.nl/over-ah/pers/persberichten/bericht?id=1264960

Pionier

Albert Heijn pioniert sinds begin jaren negentig met zelfscannen. In 2012 zette Albert Heijn de volgende stap door tests met mobiel zelfscannen. Het zelfscannen met de smartphone is uitgebreid getest in vijf Albert Heijn-winkels. Daaruit blijkt dat veel klanten het prettig vinden om met hun mobiele telefoon te kunnen zelfscannen omdat het snel, makkelijk en overzichtelijk is. Vanaf volgende week woensdag kunnen klanten in alle zelfscanwinkels kiezen tussen zelfscannen met de handscanner of zelfscannen met de Appie app hun mobiele telefoon. Zo maakt Albert Heijn boodschappen doen voor heel veel klanten nog makkelijker.

Appie app

Mobiel zelfscannen is onderdeel van de Appie app. Na een eenmalige scan van de AH Bonuskaart kunnen klanten alle producten scannen met de telefoon en daarbij heel eenvoudig switchen tussen hun boodschappenlijstje in de app en het zelfscannen. Vervolgens rekent de klant af bij een van de betaalpalen, en opent het hekje om de winkelvloer te verlaten door de code op het telefoonscherm te scannen. Om het klanten extra makkelijk te maken kunnen zij bij mobiel zelfscannen gebruik maken van de gratis WiFi-verbinding in de winkel.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top