vrijdag, februari 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Albert Heijn opent eerste mobiel Pick Up Point
Albert Heijn opent eerste mobiel Pick Up Point

Albert Heijn opent eerste mobiel Pick Up Point

  • Nederland
  • Op donderdag 8 september start Albert Heijn een proef met een mobiel Pick Up Point waar klanten hun online bestelde boodschappen kunnen ophalen. Een mobiel Pick Up Point kan flexibel ingezet worden, bijvoorbeeld als op een locatie tijdelijk meer klanten zijn. Harlingen heeft de primeur.
  • Albert Heijn
  • info@ah.nl

Voor klanten werkt een mobiel Pick Up Point hetzelfde als andere Pick Up Points: zij bestellen hun boodschappen op ah.nl, waar zij de keuze hebben uit 28.500 producten, en kiezen voor de locatie van het mobiele Pick Up Point. De boodschappen worden verzameld, naar een distributiepunt in de omgeving van de tijdelijke locatie gebracht en vanaf daar in een aanhangwagen afgeleverd op de locatie. Klanten rijden met de auto langs, de boodschappen worden door een medewerker achterin gezet en zij kunnen weer verder.

Voor de bijna 5.000 inwoners van Terschelling, de 500.000 gasten die het eiland jaarlijks bezoeken en de pleziervaart in Harlingen kan het mobiele Pick Up Point een uitkomst zijn. Zij kunnen, voordat ze de boot op gaan, snel hun boodschappen ophalen en meenemen naar het eiland. Het Pick Up Point blijft tot begin november en is geopend op donderdag en vrijdag van 16.00-20.00 uur en op zaterdag van 8.00-12.00 uur. Het Pick Up Point bevindt zich op het parkeerterrein van de Albert Heijn-winkel aan de Zuiderhaven.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top