maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Albert Heijn partner Rijksmuseum
Albert Heijn partner Rijksmuseum

Albert Heijn partner Rijksmuseum

  • Nederland
  • Speciaal Sinterklaas Rijksmuseum assortiment in de winkels. Albert Heijn is vanaf vandaag partner van het Rijksmuseum voor een periode van 3 jaar. De verbintenis tussen het supermarktconcern en het museum krijgt onder andere vorm door een speciaal ontwikkeld Sinterklaas Rijksmuseum assortiment.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • http://www.ah.nl/over-ah/pers/persberichten/rijksmuseum

Algemeen directeur Albert Heijn, Sander van der Laan overhandigde vanmorgen het eerste exemplaar van het Albert Heijn Sinterklaas-Rijksmuseum assortiment aan hoofddirecteur Rijksmuseum Wim Pijbes.

Het Sinterklaas-Rijksmuseum assortiment is gebaseerd op het snoepgoed terug te vinden op het schilderij Het Sint-Nicolaasfeest van Jan Steen. Het bestaat uit authentieke kruidnoten met steranijs, taai taai, speculaaspop, speculaas mix en een speculaasplank.

Zowel het Rijksmuseum als Albert Heijn hebben een rijke historie. Zij zijn beide geworteld in de Nederlandse samenleving en voelen zich hier nauw mee verbonden. Beide merken werken vanuit het respect voor het verleden en willen inspireren voor de toekomst.

Wim Pijbes, hoofddirecteur Rijksmuseum: “Het Rijksmuseum inspireert met verhalen over geschiedenis, kunst, Nederland en de banden met de rest van de wereld. Die inspiratie en die verhalen willen we verbinden en zijn de rode draad in onze samenwerking.”

Sander van der Laan, algemeen directeur Albert Heijn: “Wij inspireren onze klanten elke dag met verhalen over lekker eten. Het bijzondere Sinterklaas-Rijksmuseum assortiment is de eerste vrucht van onze samenwerking.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top