woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Albert Heijn: Stomen: verse, makkelijke en gezondere maaltijden
Albert Heijn: Stomen: verse, makkelijke en gezondere maaltijden

Albert Heijn: Stomen: verse, makkelijke en gezondere maaltijden

  • Nederland
  • Vanaf maandag 14 juli komt Albert Heijn met nieuwe stoommaaltijden. De keuze is verbeterd en er is een nieuwe verpakking. Alle maaltijden bevatten tenminste 160 gram verse groenten en maximaal 500 kcal. Door de bereidingswijze zijn de maaltijden sneller klaar en blijven de groenten lekker knapperig. De vernieuwde stoommaaltijden liggen in het schap bij de kant-en-klaar maaltijden.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • https://www.ah.nl/pers/persberichten/bericht?id=1132160

Nieuwe verpakking

De verpakking voor de stoommaaltijden is aangepast naar een ronde schaal. Door een stoommatje in het midden van het schaaltje, blijven alle onderdelen afzonderlijk te zien en te proeven. De groenten blijven zo knapperiger, wat de pure smaak ten goede komt. Het gepatenteerde stoomventiel aan de bovenkant van de verpakking zorgt voor een gecontroleerde drukopbouw. Zo behoud de gebruiker het gemak, maar ervaart hij binnen enkele minuten een smakelijke maaltijd. Net zo lekker als zelf vers bereid, maar een heel stuk makkelijker en boordevol vitaminen.

Verbeterde keuze

De stoommaaltijden worden bereid met de beste ingrediënten, zoals verse groenten, malse kip en verse vis. Ook worden originele ingrediënten gebruikt als arboririjst voor de risotto en udon noodles voor de Japanse maaltijden. In het assortiment zijn 15 verschillende maaltijden opgenomen. Acht daarvan zijn bereid met kip. De stoommaaltijden Kip Salie en Kip Sweet Chili hebben het ‘vinkje’ en zijn dus een gezondere keuze. Er zijn vier stoommaaltijden met vis, waaronder die met Zalm en Dille, die ook een ‘vinkje’ heeft. De drie stoommaaltijden Geitenkaas Risotto Munt, Pompoen Curry en Pasta Pesto zijn vegetarisch. Voor alle stoommaaltijden geldt dat voor extra smaak verse kruiden of kruidenpasta’s (zoals pesto of tapenade) zijn gebruikt.

Stomen

Stoommaaltijden zijn in 2000 door Albert Heijn geïntroduceerd, als eerste gezonde en verse kant-en-klaar maaltijdconcept in Nederland. Nog altijd is het systeem met een ventiel, waardoor en een gecontroleerde drukopbouw plaatsvindt, alleen bij Albert Heijn te koop. Een stoommaaltijd is samengesteld uit rauwe en verse ingrediënten, die in de magnetron garen in stoom. De prijs van de vernieuwde stoommaaltijden varieert van 3.99 tot 5.49 euro.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top