dinsdag, maart 9, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Albert Heijn to go in de Reguliersbreestraat in modern jasje
Albert Heijn to go in de Reguliersbreestraat in modern jasje

Albert Heijn to go in de Reguliersbreestraat in modern jasje

  • Nederland
  • De Amsterdamse Reguliersbreestraat heeft sinds zaterdag 27 september een compleet vernieuwde AH to go. Daar kan iedereen snelle, makkelijke, maar nu vooral ook gezonde producten vinden. Bijzonder is de verse sushi die de hele dag door in de winkel wordt bereid door gespecialiseerde sushichefs. "Helemaal uniek is dat we de eerste AH to go in Nederland zijn met ervaren sushichefs die de hele dag door verse sushi maken in de winkel", zegt storemanager Mark van Dijk.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • https://www.ah.nl/pers/persberichten/bericht?id=1192818

De AH to go aan de Reguliersbreestraat is de oudste van Amsterdam en is sinds 2001 een begrip geworden. Talloze voorbijgangers halen er hun koffie en thee voor onderweg, verse afgebakken broodjes, sandwiches, zuivel, sappen en smoothies. Deze vernieuwde AH to go komt tegemoet aan de wensen van klanten die ook graag good food voor onderweg wil. “Dat bieden we”, vertelt de storemanager. “We hebben bijvoorbeeld biologische yoghurt met in de winkel afgebakken granola en heerlijke salades met onder meer quinoa en spelt. De melk voor onze koffiespecialiteiten is biologisch en voor wie wil is er sojamelk.”

Alle soorten koffie en veel voor snelle, gezonde avondmaaltijd

Bij AH to go hebben klanten keuze uit diverse koffievarianten voor onderweg zoals espresso, cappuccino en café latte maar ook ristretto, espresso machiatto en flat white. Bovendien is er een uitgebreid assortiment voor de snelle avondmaaltijd verkrijgbaar; verschillende soorten groente, vlees, vis en kip in eenpersoonsverpakkingen, evenals lekkere pasta en aardappelproducten.

Het assortiment is hiermee volledig aangesloten op de wensen en behoeften van de bewoners in de buurt. Storemanager Mark van Dijk is trots op zijn winkel. “Deze AH to go voldoet aan de modernste inzichten, heeft gemakkelijke zelfscankassa’s om snel af te rekenen én is helemaal afgestemd op de locatie midden in de stad. Zo hebben we bijvoorbeeld -omdat we tussen twee bioscopen in zitten- een schap met speciaal aanbod voor biosbezoekers.” AH to go aan de Reguliersbreestraat 22 in Amsterdam is open van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en zondag van 10.00 tot 22.00 uur.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top