zaterdag, februari 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Albert Heijn to go steunt Amsterdam Gay Pride/EuroPride 2016
Albert Heijn to go steunt Amsterdam Gay Pride/EuroPride 2016

Albert Heijn to go steunt Amsterdam Gay Pride/EuroPride 2016

  • Nederland
  • AH to go haakt dit jaar voor de tweede keer aan bij de Amsterdam Gay Pride en doopt zeven winkels in de Amsterdamse binnenstad tijdens het festival om tot AH to gay. De festiviteiten voor EuroPride 2016 in Amsterdam gaan morgen officieel van start met de Roze Zaterdag, de eerste winkel van AH to go is inmiddels omgetoverd tot AH to Gay. Albert Heijn to go onderstreept met de deelname aan het festival het gedachtegoed van diversiteit en inclusiviteit.
  • Albert Heijn
  • info@ah.nl
Tijdens het twee weken durende festival wordt in de zeven winkels de koffie geschonken in de limited edition EuroPride bekers en doneert AH to go €1 per verkochte koffie aan de stichting Amsterdam Gay Pride. Dit jaar organiseert de Amsterdam Gay Pride de EuroPride, een speciale editie van de Amsterdam Gay Pride. Er worden ruim 200 activiteiten georganiseerd in de periode van 23 juli tot 7 augustus. Het thema van 2016 is ‘join our freedom’.

Aankleding

Zeven AH to go winkels in het centrum van Amsterdam worden omgetoverd tot AH to gay met spandoeken met de kleuren van de EuroPride boven de ingang, roze slingers, vlaggen, ballonnenbogen en medewerkers in roze polo’s. De deelnemende AH to go winkels zijn: Reguliersbreestraat, Damrak, Nieuwendijk, Amsterdam CS: westtunnel, Oosttunnel, IJhal en GVB metrostation.

Producten

Bij de AH to Gay’s krijgen klanten bij verschillende producten gratis een roze bloemenkrans en wordt de koffie geschonken in de limited edition EuroPridebekers. Van iedere verkochte kop koffie schenkt Albert Heijn to go €1 aan de Stichting Amsterdam Gay Pride. De stichting gebruikt deze donatie voor het opruimen en schoonmaken van de stad na afloop van alle feestdrukte. Klanten kunnen met de beker meedoen aan een winactie: als zij een foto van zichzelf met de beker op de Facebookpagina van Albert Heijn to go zetten, maken zij kans op één van de 20 porseleinen varianten van de EuroPride koffiebeker.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top