vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Albert Heijn zet klassiekers in de spotlights
Albert Heijn zet klassiekers in de spotlights

Albert Heijn zet klassiekers in de spotlights

  • Nederland
  • De dagen worden korter en kouder en we krijgen steeds meer zin in traditionele kost. Albert Heijn biedt klanten de komende weken volop inspiratie en heerlijke producten om zelf de lekkerste bekende klassiekers klaar te maken.
  • Koninklijke Ahold N.V.
  • http://www.ah.nl
  • info@ah.nl
  • https://www.ah.nl/pers/persberichten/bericht?id=1195542

De lekkerste klassiekers

Iedereen die dol is op traditionele gerechten zoals de zelfgemaakte gehaktbal, stoofpeertjes en appeltaart, maar niet precies weet hoe je die maakt, is de komende weken bij Albert Heijn aan het juiste adres. Het assortiment wordt tijdelijk uitgebreid met handige zelfmaakpakketten. Zo maken klanten heel gemakkelijk zelf de bekende klassiekers. Bijvoorbeeld met het stoofpeertjespakket met Gieser Wildeman stoofperen, rodebessensap en kaneelstokjes. Of het erwtensoeppakket, waarmee je in een handomdraai een heerlijke zelfgemaakte soep op tafel zet.

Allerhande

De Allerhande die vanaf 13 oktober in de winkel ligt, biedt hulp bij het maken van lekkere klassiekers: van stoofvlees tot traditionele appeltaart. Kinderen kunnen aan de slag met eenvoudige recepten voor traditionele kost, zoals de vlaflip en appelmoes. Extra handig zijn de kookvideo’s op ah.nl/allerhande en speciaal voor de kinderen op ah.nl/allerhandekids waarin gerechten stap voor stap bereid worden.

Samen genieten

Een traditionele maaltijd is nog lekkerder als je die samen eet. Daarom treffen klanten in de winkel leuke gratis ansichtkaarten aan waarmee familie en vrienden uitgenodigd kunnen worden om mee te genieten van de zelf bereide klassiekers.

De campagne loopt van maandag 13 tot en met zondag 26 oktober.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top