vrijdag, mei 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Algemene Waterschapspartij publiceert verkiezingsprogramma ‘WATER Belangrijk’
Algemene Waterschapspartij publiceert verkiezingsprogramma ‘WATER Belangrijk’

Algemene Waterschapspartij publiceert verkiezingsprogramma ‘WATER Belangrijk’

  • Nederland
  • In maart 2015 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten, maar ook voor de besturen van de Waterschappen. De AWP richt zich speciaal op de waterschappen. De AWP is onafhankelijk en deskundig.
  • AWP_logo2014
  • Algemene Waterschapspartij (AWP)
  • http://www.algemenewaterschapspartij.nl
  • info@algemenewaterschapspartij.nl
  • Voor informatie Peter Vonk 06 42 92 99 66 Hans Middendorp 06 37 47 53 17 foto: Hans Middendorp van de Algemene Waterschapspartij (AWP).
  • AWP mok-1
AMSTERDAM – De Algemene Waterschapspartij (AWP), landelijk en lokaal, heeft haar verkiezingsprogramma gepubliceerd, met de titel: ‘WATER Belangrijk’.
Waterschapsverkiezingen op 18 maart 2015
Op 18 maart 2015 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten, maar ook voor de besturen van de Waterschappen. In hetzelfde stemlokaal.
Algemene Waterschapspartij (AWP) is politiek onafhankelijk!

Water staat ver weg van de dagelijkse problemen en voor de meeste mensen is het een ver van mijn bed show. Maar water is wel belangrijk. We wonen voor een groot deel onder de zeespiegel. En we willen schoon water in de sloot, en ons afvalwater duurzaam gezuiverd.

De Algemene Waterschapspartij (AWP)  is onafhankelijk van de gevestigde landelijke politieke partijen, en gericht op de lokale omgeving. De AWP weet van wanten in de waterschapswereld, wij komen op voor de belangen van de burgers.

Weet u wat het waterschap allemaal doet?

Weet u wat het waterschap allemaal doet?  De AWP wel! De AWP is onafhankelijk, deskundig en betrokken.

Met het veranderende klimaat wordt water steeds belangrijk in onze leefomgeving. In het AWP verkiezingsprogramma staan onze prioriteiten helder uitgelegd.

Oordeel zelf en lees ons verkiezingsprogramma hier:  http://www.algemenewaterschapspartij.nl/awp-verkiezingen/verkiezingsprogramma-water-belangrijk

Algemene Waterschapspartij, Water Belangrijk!

Informatie of vragen op: info@algemenewaterschapspartij.nl

Over HansMiddendorp

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top