woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / All you need is love én Valentijnsontbijt op Valentijnsdag
All you need is love én Valentijnsontbijt op Valentijnsdag

All you need is love én Valentijnsontbijt op Valentijnsdag

  • Nederland
  • Valentijnsdag is weer in aantocht. Waar ga je je lief nu weer mee verrassen?
  • Valentijnsontbijt
  • Ontbijtservice Noorderland
  • ontbijtservice-noorderland.nl
  • info@ontbijtservice-noorderland.nl

Valentijnsdag laat niet lang meer op zich wachten, tijd om alvast te bedenken hoe je je liefde van je leven kunt verrassen. Bloemen, parfums, cadeautje en etentjes of al gelijk een knallende, verrassende en smakelijk start van de ochtend maken met een uitgebreid, luxe Valentijnsontbijt waar je zelf niet eens je bed uit voor hoeft te komen.
Op de dag van de liefde kun je dit gewoon van te voren bestellen door te bestellen bij bijvoorbeeld Ontbijtservice Noorderland.
Een romantisch Valentijnsontbijt, compleet met kraakverse pistoletten, Croissants, verse jus d’Orange, Belgische Wafels met kersencompôte, Hollandse aardbeien, gerookte zalm, hartjes pralines, noem maar op! De ontbijten worden liefdevol aangekleed met bijpassende servetjes en snoeperijen en worden bezorgd met een rode roos natuurlijk. Zelfs de koffie en thee wordt gloeiend heet geleverd zodat je, of de gelukkige ontvang(st)er alleen het bed uit moet om de deur open te doen, hoe luxe is dat?
Bij Ontbijtservice Noorderland zijn de bezorgers dinsdag 14 Februari de hele ochtend op liefdespad en brengen de luxe ontbijten rond in geheel Groningen en Drenthe. En je weet: liefde van de man, maar ook de vrouw, gaat door de maag dus met zo’n ontbijtverrassing voor de deur maak je de beste start van de Valentijnsdag.
Ook de Zondag ervoor wordt benut voor de smakelijke liefdesverklaringen want voor die dag beginnen daar ook de bestellingen voor binnen te komen merken ze bij de ontbijtservice.
Dat het drukke dagen zijn weet Ontbijtservice Noorderland uit ervaring, zij verzorgen de Valentijnsontbijten al zo’n twaalf jaar met plezier.
Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online ontbijt bestellen of telefonisch en gezien de te verwachten drukte wordt er aangeraden niet te lang wachten met het bestellen van een Valentijnsontbijt.
Mocht de dag niet geheel zonder gevolgen gebleven zijn, hebben zij nu ook, nieuw, een zeer uitgebreid Kraamontbijt in het assortiment op genomen. Een geweldig kraamcadeau voor de kersverse ouders om de kraamtijd met een smakelijk kraamontbijt onvergetelijk te maken. De kraamontbijten worden 7 dagen per week bezorgd in Groningen en Drenthe evenals de rest van het assortiment ontbijten.

 

Over noorderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top