maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / ‘Allesbezorgdienst’ uBUTLER van start in Nederland
‘Allesbezorgdienst’ uBUTLER van start in Nederland

‘Allesbezorgdienst’ uBUTLER van start in Nederland

  • Nederland
  • 24/7 on demand allesbezorgdienst gelanceerd, vanaf nu heeft iedereen zijn eigen virtuele butler!!!!
  • uBUTLER
  • www.ubutler.nl
  • info@ubutler.nl

De allesbezorgdienst  is een 24/7 on-demand-service die de meest uiteenlopende verzoeken van gebruikers verwezenlijkt. Gebruikers kunnen via SMS of Telegram hun verzoek indienen en krijgen een geschatte tijd- en prijsindicatie van hun persoonlijke virtuele butler. Direct na bevestiging door betaling, voert uBUTLER het verzoek uit.


Sinds donderdag 14 januari is de dienst van vijf jonge ondernemers online en de verzoeken stroomden vanuit heel Nederland binnen. uBUTLER heeft al veel gekke aanvragen gehad, maar krijgt ook veel verzoeken zoals: ‘Ik wil mijn vriendinnetje verrassen met een bloemetje’, ‘Ik ben op zoek naar een lekkere maaltijd voor tijdens werkoverleg met collega’s’, ‘Ik wil met een groep vrienden op vakantie’ of ‘Mijn vader wordt 50, help me met een leuke verrassing’. De oprichters: “Er zijn heel veel diensten die een bepaald product of een productsoort kunnen leveren, maar er was nog geen enkele dienst die verder gaat dan dat en dus álles kan leveren”. Uniek hierbij is het feit dat uBUTLER 24 uur per dag beschikbaar is. Ook kan de klant zich elke ochtend laten bedienen van het nieuws met de dagelijkse uDAILY.

Telegram
Binnen drie dagen had uBUTLER meer dan 7.500 gebruikers en meer dan 22.500 berichten verwerkt.  WhatsApp kon al deze inkomende berichten niet aan, waardoor het niet haalbaar was om sommige aanvragen te honoreren. Gelukkig waren de gebruikers begripvol. Inmiddels is er een systeem ontwikkeld waarmee de virtuele butlers alle aanvragen via de SMS en de applicatie ‘Telegram’ ontvangen en behandelen. Uit alle hoeken van Nederland komen veel sollicitaties binnen om als pop-upBUTLER aan de slag te gaan. Zij zorgen er voor dat Jan zijn vriendin kan verrassen en Floor er zeker van kan zijn dat haar vader een leuke 50e verjaardag beleeft.

Rooskleurige toekomst
Door alle originele en vooral uitdagende aanvragen zit het team van uBUTLER vol adrenaline, motivatie en enthousiasme. “Het is helemaal niet moeilijk om 24/7 beschikbaar te zijn, doordat alle unieke aanvragen ons zoveel energie geven!”, aldus de oprichters. Het team is constant bezig om de service te verbeteren. De toekomst van uBUTLER ziet er rooskleurig uit, de aanvragen blijven binnenstromen en de gebruikers zijn laaiend enthousiast. Nederland is weer een innovatieve service rijker, at your service!

Over uBUTLER

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top