maandag, november 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ALLSAFE Mini Opslag opent binnenkort in Arnhem
ALLSAFE Mini Opslag opent binnenkort in Arnhem

ALLSAFE Mini Opslag opent binnenkort in Arnhem

  • Nederland
  • Inmiddels is de eerste paal in de grond geslagen, fundatie gestort en op 16 oktober opent ALLSAFE Mini Opslag de deuren van een nieuwe kenmerkende blauw-geel pand in Arnhem. Net als in alle andere vestigingen kan zowel zakelijk als particulier publiek hier terecht voor het huren van opslagruimte en alle andere services die ALLSAFE te bieden heeft. De honderden opslagruimtes variëren van 1 tot 120 kubieke meter en op aanvraag zijn ook grotere ruimtes beschikbaar.
  • IMG_1102
  • ALLSAFE Management
  • www.allsafe.nl
  • bruijn@allsafemanagement.nl
  • Noot voor de redactie – niet voor publicatie Voor meer informatie over ALLSAFE Mini Opslag Arnhem kunt u contact opnemen met: Dhr. E.F.L. Stubbé, Algemeen Directeur ALLSAFE Mini Opslag Tel: 035-6564816 E-mail: stubbe@allsafemanagement.nl www. allsafe.nl Inmiddels is de eerste paal in de grond geslagen, fundatie gestort en op 16 oktober opent ALLSAFE Mini Opslag de deuren van een nieuwe kenmerkende blauw-geel pand in Arnhem. Net als in alle andere vestigingen kan zowel zakelijk als particulier publiek hier terecht voor het huren van opslagruimte en alle andere services die ALLSAFE te bieden heeft. De honderden opslagruimtes variëren van 1 tot 120 kubieke meter en op aanvraag zijn ook grotere ruimtes beschikbaar.

Milieuvriendelijk opslaan 

De nieuwe vestiging in Arnhem aan de Meander 151 is een volledig milieuvriendelijk en energiezuinig gebouw. Het pand is voorzien van LED verlichting met bewegingsschakelaars waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt gereduceerd. Bovendien is het 100% elektrisch, dus niet afhankelijk van anderebronnen. De vloerverwarming werkt middels warmte- en luchtpompen, waardoor de spullen goed verwarmd en droog opgeslagen zijn.

Over ALLSAFE Mini Opslag

ALLSAFE Mini Opslag is een snelgroeiend bedrijf, is nr. 2 in de branche met dit najaar 16 vestigingen verspreid over Nederland. Alle opslagruimtes bij ALLSAFE zijn geconditioneerd en voorzien van een uniek unitalarm. Naast de verhuur van opslagruimte biedt ALLSAFE nog tal van andere diensten, zoals: gratis gebruik van de verhuisbus of aanhanger, verhuishulp, verhuur van postbussen met automatische postnotificatie en vestigingsadres, goederenontvangst en pakketverzending. Voor al deze services geldt bij ALLSAFE Mini Opslag de Laagste Prijs Garantie.  

bouw allsafe

Over ELse-Mieke

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top