vrijdag, december 13, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Alpine Industrial voortaan Variphone Nederland B.V.
Alpine Industrial voortaan Variphone Nederland B.V.

Alpine Industrial voortaan Variphone Nederland B.V.

  • Nederland
  • Alweer ruim drie jaar geleden nam Variphone een belangrijk onderdeel van de zakelijke activiteiten van Alpine Hearing Protection over.
  • Variphone Nederland BV
  • http://www.variphone.nl
  • sales@variphone.nl

Gedurende deze periode is Variphone onder de handelsnaam Alpine Industrial blijven opereren. In het licht van onze strategie van internationale groei op basis van een sterke lokale aanwezigheid, is een eenduidige naam en uitstraling van onze activiteiten in de verschillende landen, van steeds groter belang.   Daarom hebben wij besloten per 1 januari 2014 de naam Alpine Industrial te wijzigen in Variphone  Nederland B.V.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap ons helpt een nog sterkere positie te verwerven in de markt en ons helpt met de ontwikkeling in andere landen. Voor de relaties van Alpine Industrial betekent dit een uitgebreider aanbod van diensten en werken met een sterk, wereldwijd opererend bedrijf dat doorlopend bezig is met het versterken van het kwaliteitsniveau en op innovatieve wijze zoekt naar technische verbeteringen en aanvullende diensten.

Variphone Nederland BV is onderdeel van HearingCoach International BV die vestigingen heeft in Nederland, België, en Zuid Afrika, en is actief is in veel Europese landen. Met de focus op het “Behoud van een goed en gezond Gehoor” is HearingCoach International een unieke en onderscheidende speler in de markt. Het gehoorzorg programma van Hearing Coach is uitgeroepen tot “Best Practice” door het Europees Agentschap voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk (EU-OSHA).

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top