vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Amicorp Group verwerft Monaco gevestigde Jason sam
Amicorp Group verwerft Monaco gevestigde Jason sam

Amicorp Group verwerft Monaco gevestigde Jason sam

  • Nederland
  • HONG KONG, 2 september 2013 - Amicorp Group (Amicorp) is blij met de overname van Jason sam (Jason) aan te kondigen. Jason is een corporate management-en fiduciaire dienstverlener gevestigd in Monaco. Jason heeft een brede klantenkring bestaande uit internationale bedrijven en vermogende ondernemende klanten.
  • Amicorp Netherlands B.V.
  • http://www.amicorp.com
  • netherlands@amicorp.com
  • http://www.amicorp.com/AmiNews/Pressrelease_Jason.s.a.m/English.html

Amicorp zal volledig integreren Jason, met de entiteit wordt omgedoopt Amicorp (Monaco) sam. De integratie biedt Jason met een internationaal platform om haar internationale klantenkring bedienen. Jason zal aanbieden Amicorp de lokale kennis door middel van hun Monaco kantoor en op zijn beurt Jason zal volledige toegang tot wereldwijde netwerk Amicorp’s en haar kennis en ervaring hebben. Met deze winnende combinatie, zullen we lopende duurzame en compliant oplossingen te leveren aan onze klanten.

“Wij zijn blij met Jason sam om Amicorp Group en kijken ernaar uit om samen te werken als we beiden blijven ons platform te verbeteren en vergroten van de mogelijkheden van onderhoud zowel van onze opdrachtgever bases. Ik ben ervan overtuigd dat Jason synergie zal creëren met Amicorp en samen ons product en diensten portfolio zal zeker waarde toevoegen aan onze klanten”, aldus Toine Knipping, Chief Executive Officer van Amicorp.

“We zijn er trots op de mogelijkheid om de krachten te bundelen met Amicorp hebben, een bedrijf met een meer dan uitstekende reputatie en een internationaal netwerk van kantoren en stakeholders. We zijn van mening dat steeds een deel van het Amicorp Wereldwijd netwerk zeer vruchtbaar zal zijn voor onze klanten en zal verder toenemen onze hoge kwaliteit dienstverlening.

Persoonlijk Ik weet het Amicorp organisatie en het beheer van meer dan twintig jaar en dit geeft me het gevoel ervan overtuigd dat de toekomst ziet er rooskleurig uit voor Amicorp (Monaco) SAM en het zal ons in staat stellen om verder te groeien en te ontwikkelen in deze snel veranderende wereld, “voegde Tony Izelaar, Chief Executive Officer van Jason. regelgevende instanties Monaco welkom professioneel uitgevoerde administratieve eenheid management service providers zoals Jason en Amicorp met een open en positieve benadering.

Jason is zo’n professionele entiteit die wordt bemand met lokale experts in de industrie en een lange geschiedenis van ervaring in het werken in het vorstendom. Monaco heeft zich actief ingezet voor het financiële centrum met succes. Dit jaar Monaco bleek het meest uitgesproken vooruitgang in de Global Finance Centers Index. In 2009 werd Monaco aan de OESO “witte lijst” geplaatst na het ondertekenen van twaalf informatie-uitwisseling verdragen met volledig compliant landen.

Veel beleggers verkiezen Monaco vanwege zijn gunstige fiscale regime en het feit dat Monaco is een handtekening lid van het Haagse Verdrag inzake trusts. Voor actieve en gepensioneerde ondernemers en vermogende particulieren Monaco is de ideale locatie, niet alleen vanuit een fiscaal perspectief, maar ook vanwege zijn levensstijl omgeving. Aspecten die pop-up meteen zijn veiligheid en beveiliging, relatieve anonimiteit en metingen om duurzaamheid te bevorderen.

Al deze voorwaarden zijn vastgelegd in een mediterraan klimaat terwijl u uitkijkt over de perfect blauwe zee. Ongeveer Amicorp Group Amicorp gespecialiseerd in business en kennis proces outsourcing (BPO / KPO) en entiteit management services. Wij bieden particuliere rijkdom en estate planning, en corporate, vermogensbeheer en projectfinanciering structurering. Wij leveren responsieve administratieve, fiduciaire en corporate structurering diensten aan een breed scala van corporate en vermogende waard klanten.

Onze klanten zijn onder andere het openbaar en particuliere bedrijven, start-up activiteiten, samenwerkingsverbanden, trusts, en investeringen en pensioenfondsen. Over Jason sam sam Jason werd opgericht in 1976 en is een onafhankelijke, particuliere onderneming licentie in Monaco verstrekken van beheer en administratieve diensten aan bedrijven en particulieren. Jason maakt ook relocation diensten om klanten te helpen bij hun wens om te gaan wonen in Monaco. Jason’s doel is om een snelle, deskundige en persoonlijke service tegen een redelijke prijs te geven aan bedrijven en personen wier internationale belangen kunnen profiteren van fiscaal efficiënte planning en beheer of administratie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top