woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / AMOR Muziekschool: Turkse muziek verovert Nederland
AMOR Muziekschool: Turkse muziek verovert Nederland

AMOR Muziekschool: Turkse muziek verovert Nederland

  • Nederland
  • AMOR Muzik Okulu opende vorig jaar de aller eerste Turkse muziek- en dansschool van Nederland in Amsterdam en uiteraard met succes! Want na de zomervakantie openen zij hun 2e locatie in Utrecht!
  • download
  • AMOR Muziekschool
  • https://www.amormuziekschool.nl
  • info@stichtingamor.nl
  • Persbericht Amor 02-08-2015

De Turkse muziekschool in Amsterdam werd geopend met een groot openingsconcert. Het snelle succes was o.a. te zien in een documentaire van de bekende Turkse publieke omroep TRT en op de Nederlandse publieke omroep MoslimOmroep.

Door de vele vraag vanuit andere steden in Nederland heeft Amor Muzik Okulu besloten een 2e locatie te openen in Utrecht. Het succes is voornamelijk te danken aan de makkelijke lesmethode en de kwaliteit van de leerkrachten. De Turkse muziekschool hecht veel waarde aan de educatie en liefde voor de Turkse muziek en danscultuur. Men de liefde voor de Turkse muziek en dans laten voelen, zien en horen is dan ook waar de Turkse muziekschool het allemaal voor doet.

Er wordt ook al gekeken naar een eventuele derde locatie in Rotterdam. Amor Muzik Okulu is op zoek naar liefhebbers van Turkse muziek en dans die willen samenwerken om het netwerk te vergroten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top