vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Amsterdam Light Festival: nog 2,5 week!
Amsterdam Light Festival: nog 2,5 week!

Amsterdam Light Festival: nog 2,5 week!

  • Nederland
  • Het betoverende en drukbezochte Amsterdam Light Festival is nog maar 2,5 week open voor publiek. Heeft u de vele verlichte kunstwerken nog niet gezien? Haast u dan naar onze hoofdstad! Vanaf maandag 23 januari worden alle prachtige beelden en sculpturen weggehaald.
  • Schermafbeelding 2017-01-03 om 07.05.44
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Het verloop van het Amsterdam Light Festival

Inmiddels is deze 15e editie van het Amsterdam Light Festival alweer een maand aan de gang. Niet alleen toeristen komen hier op af, ook veel Nederlanders zijn de laatste maand naar Amsterdam afgereisd; toerist spelen in eigen land vinden we stiekem gewoon heel erg leuk. En dat is ook zeker niet gek; tijdens het Amsterdam Light Festival is Amsterdam tenslotte omgetoverd tot een waar lichtparadijs. Zo heeft u de stad nog nooit gezien!

Aanschouw de kunstwerken

Tot 22 januari is onze hoofdstad nog gevuld met de meest indrukwekkende kunstwerken. Al deze kunstwerken vallen onder de vrij recentelijk ontdekte kunstvorm ‘lichtkunst’ en zijn door kunstenaars uit alle hoeken van de wereld gemaakt. Tijdens een bezoek aan de hoofdstad vallen de vele lichtkunstwerken u ongetwijfeld al snel op; hier is geen magie voor nodig. Maar om de vele parels op een écht bijzondere manier te ontdekken, kunt u kiezen voor een vaar- of wandeltocht door de stad.

Waar wacht u nog op? Plan binnen nu en 2,5 week nog een bezoek aan het Amsterdam Light Festival en geniet van het nóg mooiere Amsterdam!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top