woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Amsterdam PHP meetup
Amsterdam PHP meetup

Amsterdam PHP meetup

  • Nederland
  • Vanavond wordt er weer een meetup georganiseerd door Amsterdam PHP in samenwerking met hostingprovider True. PHP en Symfony2 developer Matthias Noback gaat het hebben over PHP Package Design Principles.
  • True
  • www.true.nl
  • press@true.nl

Al eerder was True host van de maandelijkse Amsterdam PHP meetup. Zo ook vanavond, 19 september 2013. En het wordt een drukke avond, want de inschrijving is al eerder deze week gesloten vanwege het hoge aantal aanmeldingen. De avond staat in het teken van PHP Package Design Principles door de ogen van developer Matthias Noback.

PHP en pizza

Wat hebben PHP en pizza met elkaar te maken? Zo op het eerste gezicht helemaal niets. Toch is er een verband: de maandelijkse Amsterdam PHP meetup. Ingrediënten: een spreker die iets vertelt over PHP, een publiek dat bestaat uit PHP-developers en gratis bier en pizza (aangeboden door True hostingprovider).

De avond heeft de volgende onderdelen:

19.00 – 19.30 uur: welcome & drinks
19.30 – 20.30 uur: lezing Matthias Noback over PHP Package Design Principles
20.30 – 23.00 uur: pizza, drink en social

Noback over PHP Package Design Principles

PHP en Symfony2 developer Matthias Noback heeft de eer om vanavond als spreker te mogen optreden. Het onderwerp van de lezing van Noback is PHP Package Design Principles. Noback is op het laatste moment aan de avond toegevoegd, omdat de oorspronkelijke spreker Jelrik van Hal door ziekte heeft moeten afzeggen. Wellicht zien de Van Hal op een andere meetup terug en kunnen we alsnog horen wat hij heeft te zeggen over Vagrant en Puppet.

True host PHP

True was al vaker gastheer van de meetups van Amsterdam PHP. Waarom? True levert al jaren een bijdrage aan de opensource community in het algemeen. En in het specifiek draagt True een warm hart toe aan Amsterdam PHP. Door gastheer te zijn van deze PHP meetups hebben we en een gezellige avond met leuke mensen en blijven we zelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op PHP-gebied. En dat is wel zo handig, want het merendeel van onze klanten draait op PHP.

Over True

Managed hostingprovider True is een van de meest vooraanstaande providers van Nederland. Vanuit zijn specialisme biedt True premium hostingfaciliteiten en diepgaande serverbeheer, waarmee organisaties tijdens iedere fase van hun online activiteiten optimaal worden ondersteund. Shared hosting, virtual dedicated servers en colocatie: dit in combinatie met 24x7 actieve monitoring en systeemmanagement maakt dat True alle onderdelen in huis heeft om een lage 'cost of ownership' te realiseren. Het eigen virtual datacenterplatform, genaamd Highlander, zorgt ervoor dat verschillende hostingonderdelen op maat worden ingeschaald. Mede hierdoor is True in staat snel en flexibel in te spelen op de vraag naar schaalbare hostingcapaciteit en meetbare prestaties. De werkwijze van True is gericht op het bevorderen van het online succes van zijn klanten. Het kenmerkt zich door een excellente serviceverlening en een proactieve aanpak. Door te denken vanuit de oplossing in plaats van de techniek stelt True steeds de business case van de klant centraal. True werkt voor zijn kwaliteitshosting samen met ICT-partners die uitblinken in hun vakgebied, waaronder Dell, Cisco, Microsoft, HP, Juniper en Oracle. True verzorgt hostingoplossingen voor ondermeer Endemol, ID&T, VNU, Arseus, SLAM!FM, Symbaloo, Tweakers en Yunoo. Hostingprovider True is gevestigd in Amsterdam en heeft circa 35 toegewijde professionals in dienst.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top