donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / AMSTERDAMSE WOONBOOTBEWONERS IN DE BLOEMETJES
AMSTERDAMSE WOONBOOTBEWONERS IN DE BLOEMETJES

AMSTERDAMSE WOONBOOTBEWONERS IN DE BLOEMETJES

  • Nederland
  • Canal Company heeft bloemen uitgedeeld aan woonbootbewoners van de Amsterdamse grachten om hen te bedanken voor het delen van de grachten.
  • 03.2016 Tulpen Boukje 35
  • Fair Focus Communicatie
  • www.canal.nl
  • annelies@fairfocuscommunicatie.nl
  • 03.2016 Tulpen Judith JvdP 46

CANAL COMPANY: BEDANKT VOOR HET DELEN VAN ONZE GRACHTEN!

Amsterdam, 26 maart 2016 – Vanaf het water is Amsterdam op haar mooist, zo vinden ongetwijfeld ook de woonbootbewoners van onze hoofdstad. Anderzijds maken die boten het grachtenaanzicht nog specialer en vanuit hun woonkamer zien zij dan ook heel wat rondvaartboten voorbij komen. Directie en medewerkers gingen voor het derde jaar op rij met open sloepen de rondvaartroutes af om bossen tulpen te overhandigen om de woonbootbewoners te bedanken voor het samen delen van de grachten. Zo begint het voorjaar en het nieuwe toeristenseizoen kleurrijk, typisch Amsterdams en met een boel oprecht blije “bebloemde” woonbootbewoners…

Schoon, stil en duurzaam

De Amsterdamse grachtengordel is één van de grootste attracties van Nederland. Jaarlijks varen dan ook circa 300 rondvaartboten van diverse rederijen door de grachten, waar circa 2.500 woonboten een vaste ligplaats hebben. Canal Company draagt met meer dan dertig jaar vaar-ervaring de grachten een warm hart toe. De vloot wordt telkens verbeterd, verduurzaamd en ‘verstild’; deze bestaat dan ook voor een groot deel uit boten met CNG aardgas motoren, elektrische en waterstof sloepen, elektrische en hybride salonboten en zelfs boten met een diesel-elektrische motor.

Dialoog

Tijdens het toeristen seizoen – dat van start gaat rondom de opening van de Keukenhof op 24 maart – is de druk op de woonbootbewoners groot. “Omdat wij beseffen dat het druk is op de grachten doen wij er alles aan om onze vloot zo stil mogelijk te maken. Bovendien gaan wij graag de dialoog aan met de vaste bewoners van de grachten, door hen te bezoeken, een bloemetje uit te delen en tijdig te horen wat er speelt”, aldus Arjan van der Meer, Algemeen Directeur van Canal Company.

Tevreden

“Nou, ik ben best gelukkig met jullie hoor”, antwoordt woonbootbewoner Boukje met een charmante glimlach. “Ik woon hier nu vijftien jaar en heb tegenwoordig meer last van de pleziervaart en steeds minder van de rondvaartboten. Maar hoe dan ook heel veel dank voor de leuke geste, ik ben dol op bloemen”.  En ze zet vrolijk zwaaiend de bloemenboot van Canal op de foto terwijl die haar tocht vervolgt.

Tevreden blikt Van der Meer terug op de actie: “De lente begint, het seizoen gaat van start. Het hoort wat mij betreft inmiddels al helemaal bij het voorjaar: de tulpenronde van Canal Company”.

Over Canal Company

Canal Company is een typisch Amsterdams bedrijf. In 1984 introduceerde het onder de naam Canal Bike de waterfiets als nieuw toeristisch vermaak in de toen nog stille Amsterdamse grachten. Inmiddels is Canal Company, waaronder de merken Holland International Rondvaart en Gray Line vallen, één van de grootste rederijen van Amsterdam. Naast de bekende waterfietsen, 1-uurs rondvaarten en Hop-on, Hop-off lijndiensten beschikt het bedrijf over salonboten en sloepen, ideaal voor bedrijfsuitjes. Al sinds de oprichting beoogt Canal Company hét toonaangevende entertainmentbedrijf op en rond de grachten te zijn dat bovendien het thema duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Canal Company werd in 2012 bekroond met de Gouden Green Key, in 2014 kwam daar de Zilveren Green Key voor Gray Line bij.  Zie ook www.canal.nl en volg Canal Company op Facebook en Twitter.

Over fairfocus

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top