woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Crisis / Anne Frank Stichting neemt met zorg en afschuw kennis van anti-Joodse uitingen
Anne Frank Stichting neemt met zorg en afschuw kennis van anti-Joodse uitingen

Anne Frank Stichting neemt met zorg en afschuw kennis van anti-Joodse uitingen

  • Nederland
  • De Anne Frank Stichting neemt met zorg en afschuw kennis van anti-Joodse uitingen in ons land en in andere landen naar aanleiding van het geweldsconflict in Gaza.
  • Anne Frank Stichting
  • http://www.annefrank.org/nl
  • museumsecretariaat@annefrank.nl

Op diverse plaatsen hebben zich ernstige antisemitische incidenten voorgedaan, van het schreeuwen van antisemitische leuzen en bedreigingen tot het bekladden van synagogen en het gebruik van fysiek geweld.

Steunbetuigingen en protesten vanuit diepgevoelde loyaliteiten zijn legitiem, zolang deze niet ontaarden in antisemitisme of andere vormen van racisme en discriminatie. Eenieder draagt de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van een open, democratische samenleving, waarin mensen met zeer verschillende achtergronden en overtuigingen één gemeenschap vormen.

Wij rekenen het tot onze taak om vanuit onze educatieve missie bij te dragen aan een dergelijke samenleving en de daaraan verbonden waarden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top