donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ANP Pers Support – EF Education First zet testindustrie op zijn kop met Engelse test
ANP Pers Support – EF Education First zet testindustrie op zijn kop met Engelse test

ANP Pers Support – EF Education First zet testindustrie op zijn kop met Engelse test

  • Internationale
  • EF Education First (marktleider op het gebied van internationaal taalonderwijs) lanceert de EF Standard English Test (EFSET). Daarmee kan de Engelse taalvaardigheid online worden getest. De EFSET-testresultaten voldoen aan de internationale standaard van de Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). Bijzonder aan de EFSET is dat deze test kosteloos wordt aangeboden.
  • Education First
  • http://www.efset.org
  • petra.cubretovic@ef.com

EF Education First schat dat wereldwijd circa 2 miljard mensen werken aan het verbeteren van hun Engelse taalvaardigheid. Dat gebeurt onder meer binnen bedrijven, overheden en universiteiten. Ook wordt door een groeiend aantal mensen op basis van een individueel traject Engels taalonderwijs gevolgd. Het efficiënt meten van de vorderingen blijkt nogal bewerkelijk en kostbaar te zijn. Veel tests zijn niet altijd online beschikbaar waardoor bezoeken aan testcentra onvermijdelijk zijn. De kosten kunnen oplopen tot 240 euro.

Voorafgaand aan de lancering is de EFSET wereldwijd online getest. De resultaten daarvan zijn geanalyseerd en op hun statistische betrouwbaarheid getoetst. De EFSET voldoet, zegt Petra Cubretovic van EF Education First, aan alle internationaal gehanteerde classificaties: “De EFSET is niet een eenmalige stunt, maar baanbrekend en zeer accuraat. De EFSET stelt iedereen wereldwijd in staat om online op elk moment en elke locatie kosteloos zijn of haar Engelse taalniveau te meten. De test geeft nauwkeurig aan in hoeverre iemand het Engels onder de knie heeft. Het betreft een primeur voor de testindustrie. Het niveau ligt op dat van andere internationaal erkende taalexamens.”

De EFSET kan om twee redenen onderscheidend worden genoemd. Het is de eerste gestandaardiseerde Engelse test die gebruik maakt van een computerprogramma dat op basis van correcte en niet correcte antwoorden de inhoud en moeilijkheidsgraad aanpast. Dat maakt het mogelijk om de Engelse taalvaardigheid van de testdeelnemer uitermate nauwkeurig te bepalen. Bovendien zijn aan het gebruik van EFSET géén kosten verbonden. Het is de eerste gratis hoogwaardig gestandaardiseerde Engelse test voor leerlingen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Het afleggen van de EFSET kost circa 50 minuten. EF Education First werkt inmiddels samen met bedrijven en universiteiten die de EFSET voor hun werknemers en studenten in willen zetten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top