zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Apartement Barcelona opent nieuw Onderhouden Appartementen met 24-uurs service
Apartement Barcelona opent nieuw Onderhouden Appartementen met 24-uurs service

Apartement Barcelona opent nieuw Onderhouden Appartementen met 24-uurs service

  • Europa
  • Het bedrijf haar nieuwe pand in Casa Saltor voorziet van een 24-uurs ervaren conciërge team
  • Apartment Barcelona
  • www.apartmentbarcelona.com
  • max.swart@apartmentbarcelona.com

Barcelona, 26 maart 2015Apartment Barcelona, één van de meest toonaangevende bedrijven voor korte en lange termijn verhuur en appartementen te koop in Barcelona, heeft onlangs een nieuw appartementencomplex, inclusief een team van deskundige conciërges 24/7, beschikbaar.

De locatie van het nieuwe appartementencomplex is gelegen bij het nieuwe hoofdkantoor van het agentschap in het Casa Saltor gebouw aan de Gran Via de les Corts Catalanes in het centrum van Barcelona. Het bedrijf heeft twee vestigingen gecombineerd in één. Het vorige hoofdkantoor aan de Carrer de Paris in Eixample en het kantoor aan de Carrer d’Atlántida in Barceloneta zijn nu het nieuwe hoofdkantoor op een gloednieuwe brengen van het vorige hoofdkantoor aan de in een gloednieuwe locatie.

Het gebouw zelf is volledig gerenoveerd in 2014. De nieuwe appartementen zijn volledig gedecoreerd met designer meubilair en stoffering en state-of-the-art apparatuur. Daarnaast hebben vele daarvan grote terrassen.

De Beste Service

Apartment Barcelona’s hoofdkantoor is nu te vinden op de begane grond van het Casa Saltor gebouw. Samen met het een team van meertalige toerisme professionals die 24 uur per dag , 365 dagen per jaar, klaarstaan voor gasten die verblijven in de Casa Saltor appartementen, evenals voor degene die in andere appartementen verblijven die worden beheerd door het agentschap, die over de hele stad zijn verspreid.

Het bedrijf is het eerste verhuurbedrijf gespecialiseerd in vakantie-appartementen in Barcelona met een 24-uurs conciërge team aangesteld om de klanten van hun behoeften te voorzien. Daarnaast geven zij advies over leuke activiteiten in Barcelona en regelen alles wat onze klanten maar wensen. Van voetbal kaartjes tot taxi’s, restaurant reserveringen tot museum entrees, met als doel om hun verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken.

“Ons doel is om een complete service te bieden aan onze gasten vanaf het moment dat ze beginnen met zoeken naar een appartement op onze website, gedurende hun gehele verblijf, totdat ze weer vertrekken”, legt David Aguilar, Managing Director van Apartment Barcelona. “Ze kunnen ontspannen met de gedachte dat als ze iets nodig hebben, wij voor ze klaar staan, ongeacht het tijdstip van de dag.”

Klantenservice kan worden geleverd in acht verschillende talen, met de website beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch en Chinees.

Meer dan een accommodatie huren

Appartement Barcelona is toegewijd aan het geven van een allround ervaring aan haar klanten in Barcelona. Het bedrijf biedt haar gasten een uitgebreid reisplanning systeem op haar website, van transfers en autoverhuur tot tips over wat er te zien en te doen is in de stad en kortingen op vele attracties in Barcelona, zoals fietstochten en toegang tot musea.

“We willen laten zien dat we zoveel meer zijn dan een accommodatie agentschap”, zegt Sandra Roig, Marketing Manager van Apartment Barcelona. “Dat betekent het aanbieden van alles wat de gasten nodig hebben om te plannen, boeken en genieten van hun tijd in Barcelona.”

Bovendien, elke maand geeft het bedrijf meer dan 500 euro aan giften weg in een loterij voor de gasten. Zeiltochten langs de kust, restaurant vouchers, tickets voor concerten en nog veel meer vallen onder andere onder de prijzen.

 Over Apartment Barcelona

Apartment Barcelona is een online appartement verhuurbedrijf en makelaardij, met drie vestigingen in de Catalaanse hoofdstad. Hoewel het in eerste instantie gespecialiseerd in vakantie-accommodaties, verkoopt en verhuurt het bedrijf ook appartementen op lange termijn. De website van Apartment Barcelona is momenteel beschikbaar in acht talen en biedt een brede variëteit van appartementen in Barcelona in een reeks van centrale locaties. Voor meer informatie over het bedrijf, kortingen en speciale aanbiedingen, bezoek www.apartmentbarcelona.com/nl.

Voor meer informatie:

Max Swart
Apartment Barcelona afdeling Marketing en Communicatie

Gran Via de les Corts Catalanes, 558, Bajos, 08011, Barcelona

max.swart@apartmentbarcelona.com

Over MaxSwart

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top