zondag, augustus 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Apartment Barcelona haalt meer dan €2500 binnen voor goede doelen dit jaar
Apartment Barcelona haalt meer dan €2500 binnen voor goede doelen dit jaar

Apartment Barcelona haalt meer dan €2500 binnen voor goede doelen dit jaar

  • Europa
  • Apartment Barcelona haalt meer dan €2500 binnen voor goede doelen dit jaar Het bedrijf werkte afgelopen jaar met verschillende programma´s samen waarbij gezinnen met een risico op sociale uitsluiting en vluchtelingen geholpen werden.
  • 12386511_901656666607902_173765307_n
  • Apartment Barcelona
  • http://www.apartmentbarcelona.com/nl/
  • stijn@apartmentbarcelona.com

Barcelona, 15 december 2015 – Apartment Barcelona, een van de toonaangevende appartement verhuurbedrijven in Barcelona, heeft dit jaar samengewerkt met bedrijven zoals Apartur en UNHCR om geld binnen te halen voor zaken als kindarmoede in Barcelona en spoedeisende zorg voor vluchtelingen over de wereld.

In de loop van het jaar heeft het Apartment Barcelona meegeholpen aan projecten zoals ´Check in Solidario´. Een initiatief van Apartur en Casal dels Infants om in hulp te voorzien voor moeders en baby´s tussen 0 en 3 jaar oud die het risico lopen op sociale uitsluiting in de wijken El Raval, Badalona, Salt en Santa Coloma de Gramenet in Barcelona.

Apartment Barcelona doneerde per elke reservering die gemaakt is tussen juni en september één euro aan de derde editie van het Check In Solidario programma. Het project haalde een totaal van €16,170 binnen met alle deelnemende bedrijven dit jaar.

Via verschillende onderwijs-, opleidings- en werkgelegenheidsprogramma´s, alsmede het verschaffen van een ruimte voor algemene ondersteuning heeft het Casal dels Infants ervoor gezorgd dat elke familie gelijke kansen heeft; ongeacht hun achtergrond.

¨Dit is een uitstekend initiatief en we voelens ons vereerd dat we voor een derde jaar op een rij mogen verbinden met dit project¨, aldus David Aguilar – directeur van Apartment Barcelona. ¨Wij zijn onze klanten ontzettend dankbaar die bijgedragen hebben met hun reserveringen en ook de vrijwilligers en medewerkers van het Casal dels Infants met hun onvermoeibare inzet.¨

Een helpende hand bieden aan de vluchtelingencrisis

Apartment Barcelona heeft ook samengewerkt met de Office of the United Nations High Commissioner for Refugees door middel van een maandelijkse donatie naar de Spaanse tak van de organisatie ACNUR, alsmede door sporadische donaties voor zaken als de aardbeving in Nepal.

De maandelijkse donaties van het bedrijf gingen voornamelijk naar het UNHCR´s spoedeisende hulpprogramma. Hierbij wordt gekeken naar gebieden met ontheemde burgers als daar bij een plotselinge uitbarsting gevechten uitbreken.  Voorbeelden van deze gebieden zijn Syrië, Irak, Oekraïene en Zuid-Soedan.

Het appartement verhuurbedrijf heeft ook bijgedragen aan de oproep van UNHCR over de aarbeving in Nepal. De initiële aardbeving op 25 april dit jaar en de daaropvolgende naschokken veroorzaakte meer dan 9.000 doden en meer dan 2,8 miljoen mensen werden ziek of dakloos.

Het geld van de donaties werd voornamelijk besteed aan noodhulp voor burgers met kunststof platen en zone-lampen.

¨Het werk dat zowel Casal dels Infants als ACNUR levert is extreem belangrijk en van noodzaak, daarom zijn wij blij dat we beide kunnen helpen op elke manier dat wij kunnen¨, zegt Sandra Roig wie Marketing Manager bij Apartment Barcelona is.

Het UNHCR coördineert al meer dan 60 jaar de steun voor vluchtelingen die door geweld zijn verdreven en ongeveer 97% van de werknemers is vrijwilliger. Vandaag de dag werken er ronde de 8600 mensen verspreid over meer dan 125 landen om nog steeds meer dan 33, 9 miljoen mensen te helpen.

Over Apartment Barcelona

Apartment Barcelona is een online appartement verhuurbedrijf met twee kantoren in de Catalaanse hoofdstad. Het bedrijf is gespecialiseerd in vakantieverblijven, maar heeft ook lange termijn verblijven en appartement te koop in bezit. Apartment Barcelona´s website is momenteel beschikbaar in 8 talen en biedt brede keuze aan huurmogelijkheden aan in Barcelona op centrale locaties. Voor meer informative over dit bedrijf kunt u kijken op www.apartmentbarcelona.com/nl/.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

Stijn van der Vaart

Apartment Barcelona Marketing en Communicatieafdeling

stijn@apartmentbarcelona.com

Over MaxSwart

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top