woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Appical stelt twee nieuwe customer boarding directors aan
Appical stelt twee nieuwe customer boarding directors aan

Appical stelt twee nieuwe customer boarding directors aan

  • Nederland
  • Appical, aanbieder van mobiele inwerkoplossingen, heeft twee nieuwe medewerkers aangenomen om haar groei vorm te geven. De ´onboarder´ ziet de vraag naar haar platform om nieuwe medewerkers snel en structureel productief te maken in een nieuwe werkomgeving toenemen. Desi Kereh en Peter Straatsma komen Appical versterken als customer boarding directors. Daarnaast verhuisde Appical naar een nieuw pand in Amsterdam.
  • Applical Logo - no background
  • Appical
  • www.appical.net
  • ingrid.hamers@axicom.com

Appical, aanbieder van mobiele inwerkoplossingen, heeft twee nieuwe medewerkers aangenomen om haar groei vorm te geven. De ´onboarder´ ziet de vraag naar haar platform om nieuwe medewerkers snel en structureel productief te maken in een nieuwe werkomgeving toenemen. Desi Kereh en Peter Straatsma komen Appical versterken als customer boarding directors. Daarnaast verhuisde Appical naar een nieuw pand in Amsterdam.

Dit alles staat in het teken van Appical’s ambitie om wereldwijd de standaard te worden voor boarding-progamma’s voor werknemers. Het ´native´ mobiel platform betrekt werknemers nauw bij het inwerkproces in hun nieuwe functie door gebruik te maken van augmented reality, social integration, taken en andere functies. Het Appical-platform is eenvoudig te beheren vanaf een centrale en veilige web-interface.

“Dit jaar willen we naar grote hoogte stijgen. Met de steun van onze klanten en de investeerder gaat dat zeker lukken”, stelt Gerrit Brouwer, oprichter en CEO van Appical. “Het is daarbij zaak dat er een goed team staat. Daar hebben we vorig jaar een start mee gemaakt en gaan we met Desi en Peter mee door. Ze zullen voor ons zeer waardevol zijn met hun expertise, hun netwerk en hun positieve instelling.”

Desi Kereh heeft acht jaar in verschillende functies gewerkt in de recruitment-sector bij USG People en bij een Michael Page International (Page Group). Bij haar laatste werkgever VONQ heeft Desi haar kennis van de online recruitment marketingwereld uitgebreid en diverse online werving en employer branding-campagnes ontwikkeld en uitgerold. Zij zegt over Appical: “Werken bij een start-up met een gaaf innovatief product en samen met een energiek gedreven team het verschil maken voor klanten sluit helemaal aan bij mijn ambitie.”

Peter Straatsma heeft ruim tien jaar ervaring met complexe vraagstukken rond informatiebeheer en big data. Daarvan werkte hij zes jaar als sales executive bij Iron Mountain (IRM) en vier jaar als marketing & salesmanager bij Hulshoff. Straatsma zegt over zijn aanstelling: “Dat ik nu deel mag uit maken van het Appical-avontuur is fantastisch! Ik ben ontzettend gedreven om bij te dragen aan het verder uitbouwen van het succes.”

Over Appical

Appical verandert de manier waarop werknemers ingewerkt worden. Appical biedt een schaalbaar, mobiel boarding-platform (Software-as-a-Service) om medewerkers sneller productief en meer betrokken te maken via augmented reality, interactieve missies en functies voor sociale integratie. Bedrijven als Philips, Ahold, Seagate en KLM gebruiken Appical voor de boarding van hun personeel.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top