dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Appical wint Red Herring Top 100-award
Appical wint Red Herring Top 100-award

Appical wint Red Herring Top 100-award

  • Nederland
  • Appical wint Red Herring Top 100-award
  • Applical Logo - no background
  • Appical
  • www.appical.net
  • ingrid.hamers@axicom.com
  • Red Herring heeft de winnaars van haar Top 100 Europe-award aangekondigd en de Nederlandse employee onboarding-startup sleepte één van de prijzen in de wacht. Tijdens de award-ceremonie werden Europese startups uit verschillende sectoren gelauwerd voor hun innovatie en hun technologie.

Red Herring heeft de winnaars van haar Top 100 Europe-award aangekondigd en de Nederlandse employee onboarding-startup  sleepte één van de prijzen in de wacht. Tijdens de award-ceremonie werden Europese startups uit verschillende sectoren gelauwerd voor hun innovatie en hun technologie.

Red Herring’s Top 100 Europe-lijst vormt een kompas om veelbelovende nieuwe bedrijven en ondernemers te vinden. De redacteuren van Red Herring behoorden tot de eersten die de impact van Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Skype, Salesforce.com, YouTube, en eBay op ons dagelijks leven onderkenden.

“Het is nooit eenvoudig om de startups eruit te pikken met het meeste groeipotentieel of het meest ontwrichtende concept,” vertelt Alex Vieux, uitgever en CEO van Red Herring. “We hebben honderden Europese bedrijven geëvalueerd en daar na uitgebreide analyses en discussies de Top 100-winnaars uitgehaald. Wij vinden dat Appical de visie, drive en innovatie heeft, die een Red Herring-winnaar in huis moet hebben.”

Het team van Red Herring beoordeelde de bedrijven volgens een aantal kwalitatieve en kwantitatieve criteria, waaronder financiële prestaties, technologische innovatie, managementvaardigheden, bedrijfsstrategie en marktpenetratie. Het assessment werd afgerond met een vergelijking van de bedrijven met andere startups in dezelfde verticale markten. Dit levert een totaalplaatje op waarmee Red Herring in staat is om een van de Top 100-lijst een waardevol instrument te maken voor de meest veelbelovende business modellen van Europa.

Gerrit Brouwer, medeoprichter van Appical, waardeert de erkenning die de Red Herring Top 100 Europe-award oplevert. “Na de iHR-award die we vorig jaar wonnen, is dit een nieuwe bevestiging van onze visie, ons team en ons product. Het onderstreept dat we op de juiste weg zijn, niet als veelbelovende startup, maar als succesvol internationaal bedrijf.”

Over Appical
Appical verandert de manier waarop werknemers ingewerkt worden. Appical biedt een schaalbaar, mobiel boarding-platform (Software-as-a-Service) om medewerkers sneller productief en meer betrokken te maken via augmented reality, interactieve missies en functies voor sociale integratie. Bedrijven als Philips, Ahold, EVault en KLM gebruiken Appical voor de boarding van hun personeel.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top